GENEL BAŞKAN YALÇIN, YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, makamında Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ağırladı

GENEL BAŞKAN YALÇIN, YILMAZ'I ZİYARET ETTİ
14 Ekim 2015 - 21:14
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, makamında Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ağırladı.
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali YALÇIN ile bağlı sendikaların Samsun Şube Başkanları, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler. 
SAMSUN'DA HIZLI BİR DEĞİŞİM VAR

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, çalışma hayatına yönelik gelişmelerle ilgili Başkan Yılmaz'a bilgi aktardı. Yalçın, “Samsun’a hem teşkilatımızla buluşma, hem de kurumlarımızın yöneticilerini ziyaret etmek üzere geldik. Geçmişte de zaman zaman Samsun'a geldik. Şu anda şehrin içerisinde hızlı bir değişim yaşandığına şahit oldum. Belediyemize bu çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.
SENDİKAL MÜCADELEDE ÖNCÜSÜNÜZ
Türkiye’de sendikal mücadelede Memur Sen’in çok ciddi katkıları olduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da, “Özellikle son yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesinde bire bir katkılarınızın olduğunu biliyoruz. Samsun'da ki  memur-Sen camiasının faaliyetlerini takdirle izliyorum. Bütün toplumsal meselelerde inisiyatif alan ve tavır belirleyen bunu da hak ve hakikat adına yapan bir topluluk. Bundan dolayı Memur-Sen İl Yönetimine ve sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum