Genç'ten Bayram Mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç yayımladığı bir mesajla vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı

Genç'ten Bayram Mesajı
16 Temmuz 2015 - 19:33
Canik Belediye Başkanı Osman Genç yayımladığı bir mesajla vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Osman Genç, mesajında, "Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerdir. Bayramlar, sevincin ve mutluluğun büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla, eş, dost ve akrabalarımızla paylaştığımız çok özel günlerdir" dedi.

BAYRAMLAR ÖNEMLİ

Manevi duyguların doruğa ulaştığı, birlik ve beraberliğin perçinlendiği bayramların sosyal dayanışma açısından da büyük önem taşıdığını belirten Genç, "Yardımlaşma ve dayanışmanın önem kazandığı bayramlarda, ihtiyaç sahibi olanlara yardım eli uzatmalı ve bayramın coşkusunu onlara da yaşatmalıyız. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Samsunlu hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini Allah'tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

BAYRAMLAŞMA HİZMET BİNASINDA

Bu arada bayram coşkusunu bayramın 1. günü saat 14.00'da Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda düzenlenecek Bayramlaşma Töreni'nde vatandaşlarla paylaşacaklarını belirten Başkan Osman Genç, tüm Samsunluları, Bayramlaşma Töreni'ne davet etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum