Genç, Türkiye 10 Ağustos'ta yeni bir rekora şahit olacak. Başbakanımız ilk turda Cumhurbaşkanı olacaktır.

Erdoğan ilk turda rekor oyla seçilecek Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "İnanıyorum ki aziz milletimiz, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a vefasını gösterecek ve 10 Ağustos'ta sandıklar

Genç, Türkiye 10 Ağustos'ta yeni bir rekora şahit olacak. Başbakanımız ilk turda Cumhurbaşkanı olacaktır.
07 Ağustos 2014 - 22:25
Erdoğan ilk turda rekor oyla seçilecek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "İnanıyorum ki aziz milletimiz, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a vefasını gösterecek ve 10 Ağustos'ta sandıkları patlatacaktır. Türkiye 10 Ağustos'ta yeni bir rekora şahit olacak. Başbakanımız ilk turda Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından Canik Kültür Merkezi'nde 10 Ağustos'ta görev yapacak sandık görevlilerine yönelik düzenlenen Sandık Kurulu Toplantısı'na katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sandık görevlilerinden sandıklara sahip çıkmalarını isterken, Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine de değindi. 10 Ağustos'un sadece Türkiye için değil, dünyadaki Türk ve Müslüman alemi için de çok önemli olduğuna işaret eden Genç, "10 Ağustos'ta sandığa gidip kardeşlerimizin yüzünü güldürelim, 2023'e birlikte daha güçlü yürüyelim" dedi.

YENİ BİR REKOR KIRILACAK

Başbakan Erdoğan'ın 12 yıl boyunca Türk halkına hizmette bulunduğunu vurgulayan Genç, "Başbakanımız her daim milletinin yanında yer aldı. Ülkemizi getirdiği nokta ortada. Her alanda ileriye giden bir Türkiye var. İnanıyorum ki aziz milletimiz, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a vefasını gösterecek ve 10 Ağustos'ta sandıkları patlatacaktır. Türkiye 10 Ağustos'ta yeni bir rekora şahit olacak ve 2023 yolunda Yeni Türkiye'nin temellerini hep birlikte atacağız" diye konuştu.

MİLLETİN ADAMI BÜYÜK USTA

Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğunda Türkiye'yi daha ileri noktalara taşıyacağını dile getiren Başkan Osman Genç, "Bir yanda milletin adayı, diğer yanda statükonun, vesayetin adayı. Milletimiz, bu ülkenin geleceğine yönelik oynanan bütün oyunların farkında olarak görevlerini en iyi şekilde yapacaktır. Başbakanımız ilk turda Cumhurbaşkanı olacaktır. Ancak bizim mazlumun yanında yer alan, zalimin karşısında dimdik duran Büyük Usta'nın elini rekor oyla dünyaya karşı daha da güçlendirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum