Genç Memur-Sen Temsilciliğinde Görev Değişimi

Samsun Genç Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Yarar, görevini Öğr. Gör. Onur Şen’e devretti.

Genç Memur-Sen Temsilciliğinde Görev Değişimi
11 Ocak 2023 - 11:34
Memur-Sen hizmet binasında gerçekleşen devir-teslim töreni Memur-Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız, Diyanet-Sen Şube Başkanı Murat Akkuş, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Özbek, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Ercan Karaduman, Emekli Memur-Sen İl Başkanı Necmi Macit, Kadın Komisyonu Başkanı Songül Kıyak, Genç Memur-Sen Kurucu İl Başkanı Ali Sarıalioğlu, Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe başkanları, üniversite komisyonu ve kuruluşundan bugüne kadar Genç Memur-Sen’e emek veren çeşitli kamu kurumlarında şu anda görev yapan gönüllülerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Memur-Sen çatısı altında faaliyet gösteren Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevinde bayrağı Onur Şen’e devreden Abdullah Yarar, “Genç Memur-Sen ile üniversite öğrenciliğimiz döneminde Ali başkanımız vesilesiyle tanıştık. 2 sene önce de il temsilciliği görevi tevdi edildi ve sendikamıza farklı bir sorumluluk ile hizmet etmek nasip oldu. Bu süreç içerisinde elimizden geldiğince sosyal, kültürel, akademik birçok faaliyet gerçekleştirmeye çalıştık. Yaptığımız tüm faaliyetlerde samimiyeti ön plana aldık. Bu zamana kadar görev aldığımız her platformda da bu düsturla ve baki olanın bu kubbede hoş bir sâda bırakmaktan ibaret olduğunu bilerek hareket etmeye gayret ettik ve bugün bayrağı Onur kardeşime devrediyoruz. İnşallah hoş bir sâda bırakanlardan olmuşuzdur. Görev yaptığımız sürece desteklerini bizlerden esirgemeyen Memur-Sen İl Başkanımız Hamdi Yıldız, Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanımız Tevfik Yılmaz Demir’e ve tüm şube başkanlarıma, komisyon başkanlarıma ve özellikle yönetimde görev alan birlik ve beraberlik içerisinde görev yaptığımız tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Onur Başkanımıza tekrardan hayır olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Genç Memur-Sen Samsun İl Başkanlığı görevini devralan Onur Şen, “Genç Memur-Sen ailesi ile Abdullah Başkanım gibi ben de Ali başkanımız ile tanışmış oldum. 2 yıl önce Abdullah başkanımın yönetiminde Teşkilat Başkanlığını görevini yürüttüm. Bugün ise dostum, kardeşim, abim Abdullah Yarar Başkanımdan bayrağı devir alıyorum. Abdullah Başkanıma samimi gayretleri ve emekleri için teşekkür ederim. Bundan sonrada Abdullah ve Ali Başkanımla istişare ile süreci götüreceğiz inşallah. Aldığımız bayrağı devredene kadar daha da yukarı çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca atama sürecinde şahsımı destekleyen Abdullah Yarar Başkanıma, Samsun Memur-Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız’a ve Genel Başkanımız Mesut Emre Balcı’ya teşekkür ederim. Görevler gelip geçicidir aslolan her şey bittikten sonra yan yana durabilmektedir. Ne mutlu ki; vefamız ile kalben ve manen olduğu için hep omuz omuza yan yanayız” İfadelerini kullandı.
Samsun Memur-Sen İl Başkanı Hamdi Yıldız devir teslim töreninde Genç Memur-Sen’in yaptığı çalışmaların ve gençliğin önemini vurgulayarak, “Genç Memur-Sen’imizde görev değişimini gerçekleştirdik. 2020 yılında görevi üstlenen Abdullah Yarar başkanımız bayrağı Onur Şen başkanımıza devretti. Şube başkanlarımız ve Genç Memur Sen yönetim kurulundan arkadaşlarımızın katıldığı merasim tecrübe paylaşımları ve yeni döneme dair beklentilerinin paylaşımları ile son buldu. Abdullah başkanımıza emekleri için teşekkür ediyor Onur başkanımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz.” sözlerini kaydetti.
Devir teslim töreni plaket taktimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum