Genç Kızılay'ın "Köy Okulları Şenleniyor" Projesi Devam Ediyor!...

Türk Kızılay Samsun İl Başkanlığı himayesinde faaliyet gösteren Genç Kızılay Samsun başlatmış oldukları “Köy Okulları Şenleniyor“ temalı projeyle gönüllere dokunacak.

Genç Kızılay'ın "Köy Okulları Şenleniyor" Projesi Devam Ediyor!...
24 Aralık 2022 - 17:59
Genç Kızılay Samsun İl Başkanı Feyzullah Bilal Şenaslan proje ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘Köy Okulları Şenleniyor’ temalı projeyle Samsun’umuzdaki dezavantajlı köy okullarımızı tespit ediyoruz. Gönüllülerimizle birlikte bizleri temsil eden, yerli figürlerimiz olan Nasrettin Hoca ve Keloğlan gibi karakterlerimizi yağlı boya çalışmasıyla duvarlara çiziyor, gittiğimiz her köy okulunda yardıma muhtaç çocuklarımıza kıyafet yardımında bulunuyoruz dedi.
Ayrıca Şenaslan; “Genç Kızılay Samsun il yönetimi ve gönüllüleriyle birlikte, “Köy Okulları Şenleniyor” projenin ilk etabını Havza Arslançayırı İlkokulunda gerçekleştirildi. Bu proje kapsamında dezavantajlı köy okullarındaki çocuklar duvarlara baktıkça yüzlerinde tebessüm, gönüllerinde sevgi bırakmak için güz döneminin sonuna kadar on okula gitmeyi planlıyoruz. Projemizi daha da genişleterek Samsun Valiliğimizin destekleriyle tadilat gerektiren durumları tespit ederek, elimizden geldiğince iyileştirmeleri sağlayacağız. Sosyal sorumluluk alanında, Türk Kızılay Samsun İl Başkanlığı ve tüm birimlerimiz olarak sahada daima hazırız.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum