Genç, "Başbakanımızın ülkemiz için hayalleri ve hedefleri iyi okunmalıdır.

Büyük ve öncü Türkiye için Erdoğan  Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Başbakanımızın ülkemiz için hayalleri ve hedefleri iyi okunmalıdır

Genç, "Başbakanımızın ülkemiz için hayalleri ve hedefleri iyi okunmalıdır.
26 Temmuz 2014 - 01:44
Büyük ve öncü Türkiye için Erdoğan 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Başbakanımızın ülkemiz için hayalleri ve hedefleri iyi okunmalıdır. Yeni Türkiye, güçlü, büyük ve öncü Türkiye olmalıdır. Başbakanımız tüm bu hedefleri gerçekleştirebilecek bilgi, tecrübe ve donanıma sahiptir” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın Yeni Türkiye Vizyonunun iyi algılanması gerektiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Başbakanımız ülkemizde 12 yılda demokratikleşme, refah, şehirleşme ve uluslararası ilişkiler olmak üzere 4 alanda dönüşüm sağladı. Şimdi ise 2023 için 4 temel hedefimiz var. Demokrasiyi daha da geliştirmek, siyasi ve toplumsal normalleşmeyi sağlamak, toplumsal refahı daha çok yükseltmek ve dünyada öncü ülkeler arasına girmek. İnanıyorum ki Başbakanımız Cumhurbaşkanı olduğunda ülkemiz daha demokratik, daha müreffeh ve öncü ülke olacaktır” dedi. 

‘MUHATABIMIZ MİLLETİMİZ’

Başbakan Erdoğan’ın muhatap olarak her zaman aziz Türk milletini aldığını belirten Başkan Genç, “2023 yolunda hükümetimizin hedefi, temel hak ve özgürlükleri her alanda ve evrensel ölçülerde geliştirmektir. AK Parti olarak biz geleceğin peşindeyiz. AK Parti’nin yeni Türkiye için yaslandığı üç temel ilke var. Demokratik siyaset, açık toplum, hukuk devleti. Başbakanımızın hedefi, zayıflamış ve yer yer kopmuş olan millet-devlet ve kimlikler-devlet ilişkisini olması gereken zemine oturtmaktır. Bunun için ülke olarak toplumsal bütünleşme, siyasi ve toplumsal dönüşüm olmak üzere üç dönüşümü gerçekleştirmemiz gereklidir” diye konuştu.

‘GELİŞİM HER ALANDA SÜRECEK’

Başbakan Erdoğan’ın Çankaya’ya çıktığında halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olacağına işaret eden Başkan Genç, “Vesayetçi ve devlet merkezli bakışın şekillendirdiği mevcut Anayasa ile yolumuza devam edemeyiz. Mutlaka yüzü geleceğe dönük bir anayasa olacaktır. 2023 yolunda milli birliğimizi, kardeşliğimizi daha da büyüteceğiz. Suni gerilimler ile milletimizi ayrıştırmaya çalışanların önünde dimdik durmaya devam edeceğiz. Devletimiz, geleceğimiz için çok önemli olan gençliği ve ailenin korunmasını sürdürecektir. 2023 Toplumsal Refah Hedefleri kapsamında; eğitim, sağlık, adalet ve emniyet, kültür alanlarında gelişim sürecek” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’Yİ 2023’E TAŞIYACAK

Başbakan Erdoğan’ın Vizyon Belgesi’nde ekonomik hedefleri de açıkladığını dile getiren Başkan Genç, şunları söyledi; “Enflasyon ve faiz oranlarını kalıcı biçimde tek haneli rakamlarda muhafaza etmek, yıllık ihracatımızı 500 milyar dolara yükseltmek, kişi başına düşen milli geliri 25 bin dolara ulaştırmak,  yıllık milli geliri 2 trilyon dolara yükseltmek temel hedefler. Yeni Türkiye, güçlü, büyük ve öncü Türkiye olmalıdır. Başbakanımız tüm bu hedefleri gerçekleştirebilecek bilgi, tecrübe ve donanıma sahiptir. Türkiye’yi 2023’e taşıyacak olan Başbakanımızın ülkemiz için hedeflerinin iyi okunması ve iyi algılanması gerekir. Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı ve hedeflerini iyi anlamıştır. 10 Ağustos’ta inşallah milletimiz Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığına seçecektir.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum