Genç Başarı Emin Adımlarla…

Canik Başarı Üniversitesi Spor Kulübünün bünyesinde bulunan basketbol genç takımı, sezona iki de iki yaparak giriş yaptı

Genç Başarı Emin Adımlarla…
11 Kasım 2015 - 18:21
Canik Başarı Üniversitesi Spor Kulübünün bünyesinde bulunan basketbol genç takımı, sezona iki de iki yaparak giriş yaptı.

[gallery ids="38062,38063,38065"]

Grubun favori takımları arasındaki yerini alan Başarı Genç takımı İlk maçında Çarşamba Gençlik Spor Kulübünü 75-19, ikinci maçında Yol Spor B Takımını 116-46 yendi.

Genç Takım antrenörü Gökalp Onat, “Takımın yaptığı düzenli ve disiplinli antrenmanlarla iyi bir hava yakaladığını belirtti. Aynı zamanda bölgesel ligde yer alan Canik Başarı Üniversitesi A takımında da üç oyuncumuzun oynaması bizim için büyük bir avantaj sağlamaktadır” dedi.

Kulübün idari menajeri Türker Yılmaz, “Üniversitemizin katkılarıyla üç yıl önce kurduğumuz basketbol takımımız bu yıl alt yapı çalışmalarına da ağırlık vererek geleceğe yatırım yaptı. Canik Başarı Spor Kulübü olarak bizler, spor şehri olma yolunda hızlı adımlar atan Samsun şehri için alt yapı ve sporcu yetiştirmenin önemine dikkat çekmek adına, genç takımlara gereken önem verilmeli ve sporun her türlüsünün desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

19 Kasım Perşembe günü saat 18.30’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda karşılaşacağı, Konuşan Eller Spor Kulübü maçına yoğun bir tempoda hazırlanan genç takım oyuncuları, Canik Başarı Üniversitesi’ne sporun ve sporcunun yanında oldukları için minnettar olduklarını ifade ettiler.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum