Gazimizin Mutluluğuna Ortak Olduk

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer, “İlçemizin Avut mahallesinde ikamet eden, Gazi Mehmet Kilit' in yeni doğan bebeğine protokol ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

Gazimizin Mutluluğuna Ortak Olduk
20 Mayıs 2020 - 11:47
18 Aralık 2016 tarihinde Kayseri de çarşı iznine çıkan Askerlere yönelik gerçekleştirilen terör eyleminde yaralanarak gazi olan, Mehmet Kilit ‘in Nisan ayı sonunda doğan Türkan bebeğine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarının altını çizen Kaymakam Meriç Dinçer, “Belediye Başkanımız Halil Akgül ve ilçe Jandarma komutanımız Jandarma Kıdemli Astsubay Başçavuş Hakan Akçay ile birlikte, Avut mahallesinde ikamet eden gazi Mehmet Kilit ‘i yeni bebeği olması nedeniyle ziyaret ederek sevincine ortak oldurduk. Ayrıca gazimizin eşi ve annesinin anneler gününü tebrik ettik” dedi.
ASLİ GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ
Güzel işlerin peşinde olduklarını hatırlatan Kaymakamı Meriç Dinçer “Değerli kardeşimiz Gazi Mehmet Kilit ve Ailesine Türkan bebek hayırlı olsun, inşallah ailesine, devletine ve milletine hayırlı bir evlat olur. Koronavirüs nedeniyle bebeğimizi görmemekte onun aileye kattığı heyecan ve mutluluğa ortak olduk. Malum sosyal mesafe ve virüs ile ilgili kurallara uyulması, maske takılması konusu önem arz etmekte bebeğimizde risk grubunda. Ayrıca annelerimizin anneler gününü de tebrik ediyorum, Gazimiz ve ailesinin talepleri olursa her zaman bütün birimlerimizle hazırız” diye konuştu.
Ziyaretten dolayı kaymakam Dinçer ve beraberindekilere, Gazi Mehmet Kilit ve Ailesi teşekkür ettiler.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum