Gazi Anadolu Lisesinden "Harekete Geç" Kampanyası!

Samsun Gazi Anadolu Lisesi, TEGV Samsun Eğitim Parkında etkinlik alan çocukların kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için "Harekete Geç" ismiyle kampanya başlattı.

Gazi Anadolu Lisesinden "Harekete Geç" Kampanyası!
11 Aralık 2019 - 17:58
Liseliler; öğretmenlerinden aldıkları güç, ortak emek ve dayanışma içinde kitap ve kırtasiyeleri toplayıp dünya gönüllüler günü haftasında TEGV li çocuklar ile buluştular. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı nı ziyaret eden gençler, önce vakfı tanıdılar daha sonra çocuklar ile bir araya gelerek gönüllülük ün ne olduğunu anlamaya çalıştılar
Liselerde öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra sosyal, sanatsal, kültürel, sportif ve teknolojik açıdan gelişimlerini desteklemek amacıyla, sivil toplum kuruluşu ile işbirlikleri geliştirilmesinin doğru olduğunu belirten Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emine Hicran Gökçe; kitap ve kırtasiye kampanyamızın yanı sıra; TEGV in Elektronik Atık kampanyasına destek olmak amaçlı okulumuzda top yekûn, veli, öğretmen, öğrenci herkes TEGV için elektronik atık toplamakta, diye belirtti.
Gençlerin “sosyal sorumluluk” kavramıyla ilişkisini güçlendirmek, farkındalığı artırmak ve çeşitli alanlarda çalışan sivil toplum kuruluşlarıyla tanışmalarına zemin hazırlamak üzere 5 Aralık Dünya Gönüllüler gününde Gazi Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri olarak öğrencilerde gönüllülük farkındalığı yaratabilmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Kısa da olsa biz gönüllü olmayı çok sevdik. TEGV’ in “Bir çocuk değişir, Türkiye değişir” inancını gerçekleştirmek için ilk adımlarımızı attık. Bu küçük adımların gençlerimizle dev adımlara ulaşacağı umudunu, inancını etkinlik sonrasında öğrencilerimizin gözlerinde görmek büyük mutluluktu.
TEGV yöneticilerine, gönüllülerine yürekten teşekkürler.
 
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum