Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız'ın 2. Kitabı Çıktı!...

Gazeteci Yazar Turgay Beşyıldız, “Trabzon'un DAR SOKAKLARINDA-2” isimli 220 sayfalık, 2. Kitabını çıkarttı.

Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız'ın 2. Kitabı Çıktı!...
18 Mart 2024 - 22:57
Gazeteci Yazar Turgay Beşyıldız “Trabzon'un DAR SOKAKLARINDA-2” isimli kitabı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Asırları geride bırakan kadim şehir Trabzon'un; tarihinde yaşamış olan, yaşayan ve yaşamaya devam eden renkli simalarının, güzel insanlarının, sokak efendilerinin, yaşam hikâyelerinin yer aldığı; bazen hüzün, bazen trajedi, bazen gözyaşı, bazen kahkaha,  bazen dram, bazen düşünerek, bazen de tebessüm ederek yaşayacağınız ve sokaklarında bir zaman yolculuğuna giderek, anılarınızı tazeleyeceğiniz şahsıma ait “Trabzon'un DAR SOKAKLARINDA-2” isimli 220 sayfalık, 2. kitabım çıkmıştır.
Kitabımın basımı İstanbul'daki bir yayın evinde, Trabzon Kıyı Yayınları tarafından gerçekleştirilirken; üç yıl önce raflara çıkan “Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA-1” adlı 300 sayfalık ilk kitabımın da devam niteliğini taşıyan bu kitap; kütüphanelerde, edebiyat müzelerinde, Trabzon ile bağlantılı tüm derneklerde; sivil toplum kuruluşlarında, cemiyetlerde, spor kulüplerinde, kültür ve sanat derneklerinde, sosyal kuruluşlarda, vakıflarda vs… Kitaplığınızda iyi bir arşiv olarak mutlaka yer alması gerekenler arasında olması gerekir ve olmalıdır diye düşünüyorum.
Elinize aldığınızda bırakamayıp, bitirebileceğiniz bu kitabı artık;
Trabzon’da; Akyazı-Papara Park Stadyumu doğu tribünü altında, Atatürk Alanı'nda belediyenin eski binasının altında ve Bankalar Caddesi’nde Sadri Şener Halkla İlişkiler Sosyal Tesisleri’ndeki TS CLUB mağazalarından temin edebilirsiniz.
Ayrıca İstanbul’da; Ümraniye (Alemdağ Cad.), Beylikdüzü (Sakarya Cad.), Başakşehir (Mall of İstanbul) semtlerindeki TS CLUB mağazalarında.
Ankara’da ise ANKAmall’da (Mevlana Bulvarı) TS CLUB mağazasından da elde edebilirsiniz.
Bu arada; Trabzon Uzun Sokak’taki Akademi Kitabevi’nde ve Saray Çarşısı bir üst katın da bulunan RA Kitabevi’nde de rahatlıkla bulabilirsiniz.
ADRESE KARGO olarak; yaşadığınız kentte, kasabada, köyde; isterseniz, evinizden ve iş yerinizden hiç çıkmadan, www.trabzonspor.com.tr internet adresinden de; TS CLUB sayfasının, en öne çıkanlar kısmına girip ya da arama motorundan söz konusu kitabı rahatlıkla bulabilir, kargo ile adresinize teslim edilmesini isteyebilirsiniz.
İyi, sağlıklı ve keyifli okumalar diliyorum… Sağlıcakla ve mutlu kalın.
Emeğe gösterilen saygıya, gönülden teşekkürler.
Saygılarımla;
Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum