FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM'

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak, ”Rakibimizin karşısında iyi bir oyun sergiledik ve futbolcularımı kutlu

FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM'
30 Ocak 2018 - 19:22
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak, ”Rakibimizin karşısında iyi bir oyun sergiledik ve futbolcularımı kutluyorum ”dedi.
BİZDE ORGANİZASYONLARI BİLEREK ÇALIŞMIŞTIK
Öncelikle Samsun’un derbi niteliğini taşıyan ve bizim için önemli olan kırıttık Ladik Belediyespor maçına hafta içi arkadaşlarımızla birlikte rakip takımın zafiyetlerini bilerek hazırlandıklarını belirten Atakum Beldespor’un Teknik Sorumlusu Fatih Çardak,” Bizi bu oyun anlayışımız ile yapabileceğimiz aksiyonlarımızı ortaya koyarak. Kaliteli performansın sürdürebilmek açısından çok önemliydi. İlk yarıda bu anlamda oyuncularımız iyi bir performans sergileyerek mücadele ettiler. Kedilerine teşekkür ediyorum. Futbolda duran toplar oyunu yüzde 65 etkiliyor. Bizde organizasyonları bilerek savunma oyunlarına çalışmıştık. Maalesef duran toptan bir gol yedik. Biliyorsunuz bal liglerinde mağlup duruma düşüğünüz zaman kaliteli bir şekilde oynaması mümkün olmuyor ”diye konuştu.
PUAN CETVELİNE BAKTİĞİMİZ ZAMAN 24 24 24 OLDUK
Maçı kazanma arzusu içinde mücadele ettiklerini vurgulayan Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Çardak, “ikinci yarıda rakip takımın oyucularının yerde yatarak oyunda zaman çalması oyunu etkiliyor. Son dakikalarda atığımız gol ile maça eşitlik geldi. Bu güzel oyun anlaşılanda dolayı oyuncularımı bir kez kutluyorum.  Ordusor  Çarşambaspor’u mağlup etti. Samsun takımları arasında puan cetveline batiğimiz zaman 24 24 24 olduk. Bu arada hiçbir şey değişmediğini görüyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan belediye başkanımıza ve taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İlerleyen haftalarda rakiplerimizin karşısına iyi sergileyeceğimize inanıyorum“ dedi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum