FIRAT ÖZDEMİR'DEN, GENELEKSEL KAHVALTI!

Samsun’un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü  Hülya Şen, “Grand Deluxe Amisos otelde düzenlemiş olduğumuz  geleneksel sabah kahvaltısında okulun velilerini bir araya geti

FIRAT ÖZDEMİR'DEN, GENELEKSEL KAHVALTI!
20 Aralık 2016 - 01:09
7-bos-kalip-haberSamsun’un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü  Hülya Şen, “Grand Deluxe Amisos otelde düzenlemiş olduğumuz  geleneksel sabah kahvaltısında okulun velilerini bir araya getirdik” dedi.
Grand Deluxe Amisos Otelinde düzenlen geleneksel sabah kahvaltısında Fırat Özdemir Anaokulunun velilerini bir araya getirdiklerini belirten okul Müdürü Hülya Şen, “Düzenlemiş olduğumuz sabah kahvaltısında velilerimizle birlikte güzel bir gün geçirdik ve mutluyuz. Biz bir aileyiz” dedi.
2 1HAİNLER ASLA EMMELERİNE ULAŞMAYACAK
Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve sene başı tanışma kahvaltısında velilerimizle birlikte olmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getiren Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen, ”Öncelikle geçtiğimi günlerde İstanbul’da ve Kayseri’de patlama sonucunda şehit olan Polislerimiz ile Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet geride ailelerine başsağlığı yaralılarımıza açıl şifalar diliyorum. Hainler asla emmelerine ulaşmayacak. Bu arada 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte düzenlemiş olduğumuz ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sabah kavatlısında okulumuzun velilerini birbiriyle kaynaşmasını sağladık. Bu güzel günümüze katılanlara ayrıca emeği geçenlere şahsim ve kurumum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum