FINDIK ÜRETİCİSİNE KULAK VERİN!

CHP Samsun İl Başkanı Av

FINDIK ÜRETİCİSİNE KULAK VERİN!
08 Ağustos 2016 - 13:14
7- Boş kalıp haberCHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Çarşamba Ağcagüney Mahallesinde fındık üreticileri ile buluştu.
Organik fındık üreticileri birliği Başkanı Ali Bakır, Çarşamba Muhtarlar Derneği eski başkanı Ali Kablan ve fındık üreticileri ile bir araya gelen Akcagöz, "Millet olarak kötü günlerden geçtiğimiz herkesin malumudur. Ancak derhal ve son hızla normalleşmemiz gerekiyor.
Bugün burada fındık tarımı ile uğraşan hemşehrilerimize beraberiz. Onların sıkıntılarını biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Bu bölge insanı bilhassa organik tarımla uğraşıyor. O da ayrı bir güzellik" dedi.
1Organik tarımın önemine işaret eden Tufan Akcagöz,  "Eskiden domatesin tadı vardı. Salatalığın tadı vardı. Mahsulün lezzeti artık bir nostaljik kavram olarak ifade edilmeye başlanmışsa, sorun büyük demektir. O nedenle, organik tarımı önemsiyorum ve devletin bu tür tarıma gereken desteği vermesi gerektiğini ifade ediyorum. Organik tarım yediğimiz ürünün tadını, lezzetini vaad ediyor. Desteklenmelidir" dedi. Yaklaşık iki ay önce Ordu'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında büyük bir fındık Çalıştayı düzenlediklerini belirten Akcagöz, "Fındık üreticisini ezdirmeyeceğiz" diye sözlerini tamamladı.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum