FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın," Müdürlüğümüz tarafından İlçemizdeki kurum ve kuruluşlar, okullar, özel şirketler, arasında düzenlenen Futsal turnuvası yarı final müsabaka

FİNALİSTLER BELLİ OLDU
04 Nisan 2016 - 00:02
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın," Müdürlüğümüz tarafından İlçemizdeki kurum ve kuruluşlar, okullar, özel şirketler, arasında düzenlenen Futsal turnuvası yarı final müsabakaları ile tamamlandı" dedi.

[gallery ids="47832,47833,47834"]
TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "ilçe müdürlüğü olarak yarı final müsabakalarında centilmence dostluk içinde mücadele eden kurum takımlarımıza teşekkür eder tüm sporseverleri Salı günü yapılacak olan üçüncülük ve final müsabakaları izlemek için ilçemiz Mustafa Dağıstanlı spor salonumuza davet ederiz. Final müsabakalarında takımlarımıza fair-play çerçevesinde başarılar dileriz“ diye konuştu.
FİNAL MAÇLARI İSE SALI GÜNÜ OYNANACAK
Yarı final ilk müsabakasında Çarşamba Devlet Hastanesi 3 Anadolu Gençlik Derneği 3 sonuçlandı penaltılar sonucunda Çarşamba Devlet Hastanesi  6 – 5 kanarak finale adını yazdıran ilk takım oldu. İmam Hatip Ortaokulu 3 Müftülük 2 kanarak finale adını yazdıran ikinci takım oldu bu sonuçlara göre eşleşen takımlar salı günü Üçüncülük müsabakası için Saat 17.00'de  Anadolu Gençlik Derneği ile Müftülük karşılaşacak ve Final müsabakası için Saat 18.00'de Çarşamba Devlet Hastanesi ve İmam Hatip Ortaokulu takımları karşılaşacaklar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum