Fatsa Limanında 3 Tekne Battı!...

Dün akşam başlayan fırtına Fatsa Limanında bulunan 3 tekne suya gömüldü.

Fatsa Limanında 3 Tekne Battı!...
10 Kasım 2021 - 20:51
Dün akşam başlayan fırtına Fatsa’da etkili oldu. Fatsa Limanında 3 tekne suya gömüldü. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ da Limana giderek incelemelerde bulundu ve Liman Başkanı Hüseyin Şenel ve tekne sahipleri ile bir görüşme yaptı.
Sorunun Büyümemesi İçin Ne Gerekiyorsa Yapacağız
Fatsa Limanında amatör balıkçılara ait 3 tane teknenin batması ile birlikte 3 tane tekne de ipini kopararak açığa sürüklendi. Limanda tekneleri bulunan tekne sahipleri de teknelerinin batma ihtimaline karşılık vinçler yardımıyla teknelerini denizden aldılar. Fırtınada esen rüzgârın saatte 56 kilometre hızla estiği öğrenildi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleştirdiği incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Dün akşamdan beri başlayıp devam eden fırtına Fatsa Limanımızda 3 teknenin batmasına neden oldu. Biz de olayı duyar duymaz Fatsa Limanımıza giderek Liman Başkanımız Hüseyin Şenel ve tekne sahiplerinden bilgi aldık. Sorunun büyümemesi açısında Limanda bir inceleme yaptık Yapmamız gereken ne varsa yapacağız. Tekne sahiplerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun” dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum