Fatsa'da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Noktaları Oluşturuldu

Sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturan Fatsa Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yeni yılın ilk gününde sevimli can dostları sahipsiz bırakmadı.

Fatsa'da Sokak Hayvanları İçin Beslenme Noktaları Oluşturuldu
02 Ocak 2021 - 12:23
Fatsa Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla yeni yılın ilk gününde sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar için belli yerlerde beslenme noktaları oluşturdu.
Yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanlarını takip ederek bulundukları bölgelere beslenme noktaları yerleştiren Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Yalıköy Belice, Organize Sanayi Bölgesi, Bolaman, Bahçeler Madendüzü ve Dolunay mahallerine mama kapları koyarak aç kalma tehlikesi yaşayan sevimli can dostları kendi elleriyle besledi.
Sevimli Dostlarımızı Unutmadık
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni yılın ilk mesaisini sevimli can dostları için harcadıklarını belirterek, “ Havaların soğuması ve pandemi süreci nedeniyle zor durumda kalan sokak hayvanlarını unutmadık. Onlar için bulundukları yerlerde beslenme noktaları oluşturduk. Can dostlarımızdan uzak kalacağımız bu günlerde aç kalmamaları için ekiplerimizle, beslenme noktalarına mama desteği yapıyor ve yeni beslenme noktaları kuruyoruz. Tüm gücümüzle sahadayız, gönüllüler ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ama; bu sınav hepimizin. Kapımızın önüne minik dostlarımız için su ve bir kap mama veya yiyecek koymayı ihmal etmeyelim” dedi.
Duyarlı Davranışa Teşekkür
Sokak hayvanları için beslenme noktaları oluşturan Fatsa Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Yalıköy Mahallesi Belice semti sakini iş insanı İlhan Durmuş, “ Sağ olsun belediye ekipleri mahallemize gelerek mama kapları yerleştirdiler. Allah razı olsun artık sevimli dostlarımız aç kalmayacak. Bu duyarlı davranışından dolayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a da çok teşekkür ederiz. Biz de halk olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum