Fatsa'da Kırsalda Hizmet Seferberliği Başladı!...

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Yavaş, Küpdüşen ve Uzundere mahallelerinde devam eden beton yol, yol açma ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Fatsa'da Kırsalda Hizmet Seferberliği Başladı!...
12 Şubat 2021 - 15:04
Belediye olarak kent merkezinin yanı sıra şehir merkezine en yakınından en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile birlikte şehrin dört bir köşesine yaptıkları çalışmalarda kendilerine öncülük eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e teşekkür etti.
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel’de eşlik etti.
12 Mahallede Eş Zamanlı Yoğun Çalışma
Kış mevsiminde güneşli günlerin işlerini kolaylaştırarak daha fazla çalışma imkanı bulduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyemizle birlikte Yavaş-Aşağı Yavaş mahallelerinde 7 km’lik gurup beton yol yapıyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüzce 12 kırsal mahallemizde eş zamanlı hizmetler yapmaktayız. Küpdüşen’de yol çakıllama ve genişletme, Uzundere’de yol genişletme, Aşağı Yavaş’ta yol geçişi boru atma, Tayalı’da taş duvar yapımı, Bahçeler mahallesinde beton yol, Aşağıtepe’de yol genişletme Geyikceli’de yol geçişi boru atma, Gölköy’de yol genişletme, Kavraz’da beton yol, Oluklu’da mesire alanı düzenlemesi, Meşebükü-Tahtabaşı bağlantısında grup yolu asfalt yama çalışması sürüyor“ dedi.
Mahalleler Hak Ettiği Konforlu Yollara Kavuşuyor
Yeni yollar açmaya, yolları genişletmeye ve yolların kalitesini artırmaya devam ettiklerini kaydeden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Fatsa’mızın her mahallesine hizmet götürüyoruz. Şehir merkezindeki mahallelerimizin yanı sıra, kırsal kesimlerde hizmete aç kalmış, köy statüsünden mahalle kimliğine kavuşmuş bölgelerde ciddi anlamda yatırımlar yapmaktayız. Mahalle sakinlerimiz ve muhtarımız ile birlikte ihtiyaç duyulan hizmetlerimizi kurduğumuz temaslarla yerine getirmekteyiz. Kırsal mahallerimizin hak ettiği kimliğe yaraşır hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Konforlu ulaşım şartlarını sağlamak için yoğun emek harcayan mesai arkadaşlarımıza, hizmetlerimizi benimseyerek sahiplenen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum