Faili Meçhul Cinayetle Öldürülen…

Allah Sizi Affetsin!

Faili Meçhul Cinayetle Öldürülen…
16 Temmuz 2019 - 18:58
Allah Sizi Affetsin!...

15 Temmuz hain darbesini planlayanların 1993 yılında gazeteci yazar Uğur Mumcu ifşa etmişti.
Bunlar harbiyeden soru çalarak Harp Okullarına giriyorlar. 30 sene sonra paşa olup bu ülkede ihtilal yapacaklar. Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırıp Türk-İslam federe devletini kuracaklar demişti.
Uğur mumcu bu güçler tarafından katledildi. Hala faili meçhul cinayetle öldürülen Necip Hablemitoğlu, bu iş ilkokul mezunu bir vaizin yöneteceği iş değildir. Ta Afrika’nın derinliklerine kadar gidip okul açmak sıradan bir iş hiç değildir. Burada büyük paralar dönüyor demişti.
Hablemitoğlu da bir gecede yok edildi.
Kamer Genç, daha dün TBMM kürsüsünden; Güneydoğu’da TC nüfus kâğıttı taşıyıp Türkçe bilmeyen birçok evladımız var, Afrika’da insanlara gidip Türkçe öğretmek marifet değildir. Gelin burada Türkçe’yi bu insanlara öğretelim diye seslenmişti. Ancak sizin gayeniz bu değil. Bir Fetullah Gülen’in peşine takılmış gidiyorsunuz.
Bu feto bir gün sizi sokacak, vız diye bağıracaksınız dediği için TBMM’ne 20 gün süre ile girememe cezası aldı. Ömrü vefa etmedi, etseydi belki de suikasta kurban gidecekti.
Bu ülkenin Cumhurbaşkanının 4 emir subayından üçü, Genelkurmay Başkanı, Kuvvet Komutanlarının ve Ordu komutanlarının emir subayları, Özel Kalem Müdürleri ve Koruma amirleri fetocu çıkıyorsa!...
Bu ülkenin MİT ve Emniyeti bunu tespit edememiş ise?...
Bir de ne istediğinize vermedik diyorsanız!...
Sizi Allah affetsin diyorum…
Siz aslında Kutlu Doğum haftası diye kutladığınız, Fetullah Gülenin doğum gününü kutladığınız için sizi Allah asla affetmeyecektir…
Siz 2010 Referandumunda EVET diyerek HSYK’yı o lanet örgütün eline teslim ederek içi boş Ergenekon ve Balyoz operasyonlarıyla o Milli Ordu’ya kumpas kurulurken, savcı ve başsavcılar tutuklarken sırça köşklerinizde seyrettiğiniz için, günahsız insanlar cezaevlerinde can verirken eceliyle öldü dediğiniz için, sizi Allah nasıl affeder bilemiyorum!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum