eva Alaçam Gençliğinden Örnek Bir Kitap Kampanyasi.

Demokrasi ve Atılım Partisi Alaçam İlçe Teşkilatı Gençleri, Sosyal Medya Üzerinden Bir Kitap Kampanyası Gerçekleştirdi. Sonuçların açıklandığı canlı yayına Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu Bağlandı.

eva Alaçam Gençliğinden Örnek Bir Kitap Kampanyasi.
26 Mart 2021 - 16:12
Gerçekleştirilen kampanya ile ilgili konuşan Alaçam gençlik teşkilatı, “sürekli insanlar için projeler geliştirmeye ve insanların bir nebzede olsa yanında olmaya çalışıyoruz. Bu zorlu pandemi sürecinde insanlara daha fazla nasıl destek olabiliriz diye düşündük, insanların pandemi sürecinde yapabilecekleri en etkili şeylerden bir tanesinin kendine yatırım yapması olduğuna karar verdik ve bunun içinde en etkili yöntemlerden birinin kitap okumak olduğunu düşündük daha sonrasında ise kitap çekilişi yapmaya ve insanlara bir nebze de olsa bir faydamız dokunmasını amaçlayarak böyle bir çekiliş düzenledik” şeklinde bilgi verdiler.
Nüfusu ve yerleşkesi bakımından küçük bir ilçe ve yaşlı nüfus oranının daha yoğun olmasına rağmen, yapılan etkinliğe yüzlerce kişi katıldı. Alaçamlı gençler, Deva partisi gençlik ekibine katılımları ve olumlu yorumları ile tam destek verdi. Yapılan sosyal medya canlı yayınına ise, Deva Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu katıldı. Şanlıoğlu konuşmasına gençleri tebrik ederek başladı ve İl Başkanı Kebire birer Türk’e, Samsun Gençlik Politikaları Başkanı Ertuğrul Gazi Gürcüoğlu’na teşekkürlerini ileterek devam etti. Çekilişte verilen kitapları inceledigini ve seçimlerin çok iyi yapıldıgına dikkat ettigini ileten Şanlıoğlu, kitaplar Dünya Klasikleri’nden oluşuyor. Kitabını okuyan arkadaşlar sonrasında diğer arkadaşlarına vererek böyle bir döngü sağlamak ne güzel olur şeklinde konuştu ve okumanın insana dair kattıklarından ve olumlu etkilerinden bahsetti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum