ETU' DA MADALYALAR SAMSUN' A

Avrupa Taekwondo Birliği’nin (ETU) 2017 yılı faaliyet programında yer alan ETU ve Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun birlikte organize ettikleri 3

ETU' DA MADALYALAR SAMSUN' A
01 Mart 2017 - 18:41
2 7- Boş kalıp haber 1Avrupa Taekwondo Birliği’nin (ETU) 2017 yılı faaliyet programında yer alan ETU ve Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun birlikte organize ettikleri 3.Minikler Avrupa Taekwondo Şampiyonası, 5.Kulüpler Avrupa Şampiyonası ve 4.Uluslararası Turkish Open G2 Şampiyonası yapıldı.
72 ÜLKEDEN, 2  BİN SPORCU KATILDI
Antalya’nın Belek İlçesinde, 4-14 Şubat 2017 tarihleri arasında Maritim Convention Center' da gerçekleşen şampiyonalara 72 ülkeden, 2 bin sporcunun katıldığı. tüm müsabakalarda madalyaları toplayan Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Taekwondo Takımı Türk Taekwondosu' na damgasını vurarak şampiyonadan; 1 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz madalya ve Takım Halinde Yıldız Bayanlar A kategorisinde Avrupa İkinciliği kupası kazandı. Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldızlar kategorisinde takım halinde Avrupa İkincisi oldu. Kupayı, Kulüp Antrenörü ve Terme Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Özden kaldırdı.
BAKAN KILIÇ’A VE ÖZYURT’A TEŞEKKÜR
Kulüp Antrenörü ve Terme Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Özden, "Spora ve sporcuya verdikleri destek için öncelikle Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç' a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’ a, teşekkür ediyorum. Şampiyona öncesinde ve şampiyona süresi boyunca bizlerle yakından ilgilenen tüm dostlarımıza, takipçilerimize, sporcularımız için fedakârlık yapan, hep yanımızda olan ailelerine Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum" dedi.
DERECEYE GİREN SPORCULAR
Madalya kazanan sporcular şöyle; Rümeysa Yazıcı (37 kg) Yıldızlar Avrupa Birincisi ve Turkish Open Üçüncüsü, Bengisu Yılmaz (+59 kg) Yıldızlar Avrupa İkincisi, Onur Nas (51 kg) Gençler Avrupa Üçüncüsü, Yağmur Yılmaz (40 kg) Minikler Avrupa Üçüncüsü, Melih Yılmaz (78 kg) Genç Erkekler Avrupa Üçüncüsü ve Turkish Open İkincisi, Ferda Soykan (59 kg) Genç Bayanlar Avrupa İkincisi, Osman Türker Köse (48 kg) Genç Erkekler Avrupa İkincisi ve Turkish Open Üçüncüsü, Alptekin Şengül (58 kg) Turkish Open Üçüncüsü, Semanur Çelik (37 kg) Yıldız Bayanlar Turkish Open Üçüncüsü, Mehmet Akif Yavuz (45 kg) Yıldız Erkekler Turkish Open İkincisi, Enes Kaplan (33 kg) Yıldız Erkekler Avrupa Üçüncüsü, Aylin Şen (47 kg) Yıldız Bayanlar Avrupa Üçüncüsü, Melis Elibol (49 kg) Minik Bayanlar Avrupa Üçüncüsü ve  Gökhan Emre Kesgin (57 kg) Yıldız Erkekler Turkish Open Birincisi oldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum