ESKRİMCİLER MADALYA İLE DÖNDÜNLER

Bursa’nın Mudanya ilçesinde Türkiye Eskrim Federasyonunun 2015-2016 faaliyet programında yer alan 'Eskrim Süper Minikler, Minikler Eker Cup' turnuvası 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapıldı

ESKRİMCİLER MADALYA İLE DÖNDÜNLER
10 Haziran 2016 - 17:57
Bursa’nın Mudanya ilçesinde Türkiye Eskrim Federasyonunun 2015-2016 faaliyet programında yer alan 'Eskrim Süper Minikler, Minikler Eker Cup' turnuvası 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapıldı.
TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ BİRDE BEŞİNCİLİĞİ ALDIK
Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ve 189 sporcunun yarıştığı, eskrim minik erkekler kılıç kategorisinde, Samsun eskrim sporcusu Hamza Yiğit Üsen Türkiye 1'incisi, Tunahan Çelebİ Türkiye 5’incisi olarak turnuvayı tamamladıklarını belirten Eskrim Antrenörü Ali Serkan Küçük, "Samsun'dan iki sporcumuzla gittiğimiz 'Eskrim Süper Minikler, Minikler Eker Cup' turnuvasında sporcularım ile madalyalar ile  döndük. Geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Ereğli'de yapılan 'Karadeniz Ereğli Açık Çilek Kupası' turnuvasında da madalyalar ile dönmüştük. Bursa'da yapılan turnuvada Zonguldak’taki müsabakalara göre bir Türkiye Birinciliği birde beşinciliği aldık. Daha iyi bir başarı aldık. Sporcularımı tebrik ediyorum. Bize verdikleri desteklerden dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt'a teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum