ERZURUMLU GENÇLERDEN SAMSUNSPOR'A ZİYARET...

Samsunspor'un sürpriz ziyaretçileri… ERZURUMLU GENÇLERDEN SAMSUNSPOR’A ZİYARET

ERZURUMLU GENÇLERDEN SAMSUNSPOR'A ZİYARET...
25 Temmuz 2014 - 03:17
Samsunspor'un sürpriz ziyaretçileri…

ERZURUMLU GENÇLERDEN SAMSUNSPOR’A ZİYARET...

"Erzurum Acemi Gönüllüler Derneği" üyesi gençler Samsunspor’u idmanda ziyaret etti. Teknik Direktör Erhan Altın ile bir süre görüşen gençler, idman bitiminde ise futbolcularımıza kısa bir konuşma yaptı.

Erzurum'u kamp yeri olarak seçtikleri için Samsunspor kulübüne teşekkür eden gençler, "Samsunspor gibi Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazan kulübünüzü Erzurum'da misafir etmekten büyük onur duyuyoruz. Umarız iyi bir kamp geçirirsiniz.

Biz Erzurumlu gençler olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Erzurum’umuza hoş geldiniz" diyerek yeni sezonda başarı dilediler. Gençler kaptan Musa Aydın'a Erzurum'u simgeleyen birde plaket hediye etti.

SAMSUNSPOR AZERİ TAKIMI İLE OYNAYACAK.

Samsunspor'un Erzurum Palandöken'de sürdürdüğü sezon başı hazırlık kampı tüm hızıyla sürüyor. Kampta 10. gün tamamlanırken, Samsunspor takımı yarın ilk hazırlık maçını idman sahasında saat 17.30'da Azeri takımı ile yapacak. Teknik direktör Erhan Altın bu karşılaşmada kampta bulunan tüm oyuncularına şans verecek. Kardeşinin hastalığı nedeniyle acilen Samsun'a giden kaptan Musa Aydın ile hafif sakatlıkları bulunan kaleci Soner ve Canberk bu maçta yer alamayacak. Teknik Direktör Erhan Altın, iyi bir hazırlık maçı olmasını beklediklerini belirterek, "Tabiki kamp boyunca oyuncularımıza yükleme yaptık. Biraz yorgun olabilirler. Ama bu bir hazırlık maçı. Oyuncularımızın ne durumda olduklarını görme adına iyi olacak" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum