Erzurum Kupasında Samsunspor Bucaspor ile karşılaştı.

SAMSUNSPOR:1 BUCASPOR:1  Erzurum Kupasında Samsunspor Bucaspor ile karşılaştı

Erzurum Kupasında Samsunspor Bucaspor ile karşılaştı.
06 Ağustos 2014 - 10:48
SAMSUNSPOR:1 BUCASPOR:1 

Erzurum Kupasında Samsunspor Bucaspor ile karşılaştı.[gallery ids="10905"]



İlk yarıda başa baş geçen mücadelenin son bölümünde yediği golle Samsunspor devreyi 1-0 yenik kapattı.

Samsunspor ikinci yarıya gençlerden ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Mükemmel bir oyun ortaya koyan gençlerimiz yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın sonlarına doğru Samsunspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Doğan kaleciyi ters köşeye yatırarak beraberliği sağladı. Maç karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

Samsunspor karşılaşmaya Furkan, Fatih, Tuna, Murat, Erdi, Taha, Ali, Serdar, Zafer, Umar ve Adiloviç 11'i ile çıktı. Teknik Direktör Erhan Altın ikinci yarıda, Hasan Hüseyin, Tuna, Ercan, Erdi, Halil İbrahim, Harun, Musa, Aydın, Alperen, Kemal ve denenmek üzere gelen Nijeryalı Peter'e şans verdi. Hafif sakatlıkları bulunan Ahmet Burak Solakel, kaleci Soner, Burhan ve kampa yeni katılan Recep Niyaz maçı tribünden izledi.[gallery ids="10906"]

Teknik Direktör Erhan Altın, her geçen gün daha iyi olduklarını belirterek, "Çocuklarımız iyi mücadele ettiler. Her zaman söylediğim gibi sonuç önemli değil. Biz bu maçlarda gereken dersleri çıkarıyoruz. Daha iyi olacağız" diye konuştu.

Öte yandan kupanın diğer maçında Karşıyaka ile Alanyaspor da 1-1 berabere kaldı. Samsunspor Cuma günü Alanyaspor ile oynayacak.

ŞOKHABER.NET

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum