ERDOĞAN'DAN SAMSUN'A HIZLI TREN VE İKİNCİ ÜNİVERSİTE MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da partisinin 6’ncı olağan il kongresine katıldı

ERDOĞAN'DAN SAMSUN'A HIZLI TREN VE İKİNCİ ÜNİVERSİTE MÜJDESİ!
24 Mart 2018 - 19:27
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’da partisinin 6’ncı olağan il kongresine katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra kongrede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti milletvekilleri ve teşkilat üyeleri yer aldı.
7 bin 500 kişi oturma kapasiteli Yaşar Doğu spor salonunda Samsunlulara müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Samsun’a ikinci bir devlet üniversitesi sözünü verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Samsun’a ikinci bir devlet üniversitesi açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşu ile ilgili karar önceki gün yükseköğretim kurulumuzda alındı. İnşallah diğer aşamaları da süratle geçerek, kanun olarak meclisimizden çıkacak ve üniversitemiz en yakın zamanda eğitim öğretime başlayacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayrıca Samsun’a dokuz yüz yataklı ‘Şehir Hastanesi’ yapılacak. Şu anda şehir Hastanesi ihale sürecinde olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında; Samsun gibi bir şehir ‘Hızlı Tren’siz olmaz dedik ve Ankara, Kırıkkale, Çorum, Amasya ve Samsun hattının proje ve sondaj çalışmaları başladı dedi.
şokhaber.net

https://youtu.be/F70QVXijz0Y

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum