Erbin, Partililerle Buluştu

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından İlkadım İlçe Başkanı olarak atanan Dursun Mücahit Erbin, Ankara dönüşü teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Erbin, Partililerle Buluştu
01 Şubat 2020 - 16:06
İlkadım İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen buluşmada Erbin'i AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlkadım İlçe Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri, Mahalle Başkanları, ilçe Teşkilatında görev yapmış olan çok sayıda partili yalnız bırakmadı.
AK Parti'nin kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev alan Dursun Mücahit Erbin, 29 Ocak Çarşamba günü İlkadım İlçe Başkanı olarak mazbatasını aldı ve göreve başladı. Samsun'a döndükten sonra İlkadım İlçe Başkanlığı'na gelerek teşkilat mensuplarıyla buluşan Erbin, tebrikleri kabul etti, ardından konuşma gerçekleştirdi.
Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Erbin, alkışlarla kesilen konuşmasında şunları söyledi: "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın takdirleri ile AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevine getirilmiş bulunuyoruz. Bize layık görülen bu görevi birlik beraberlik içerisinde hakkıyla yerine getirmek için gayret edeceğiz. Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan başta olmak üzere, Milletvekillerimiz Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, İl Başkanımız Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir başta olmak üzere önceki dönemlerde görev yapmış olan İl başkanlarımıza, il gençlik kolları başkanlarımıza, merkez ilçe bakanlarımıza yine ilkadım ilçe teşkilatımızın önceki dönemlerinde ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan İhsan Kurnaz, Adnan Varol, Hakan Ay, Oktay Avcılar, belde zamanında görev yapmış olan İlkadım, Yeşilkent, Gazi beldelerinin başkanlarına, belediye başkanlığı görevini yapmış olan Süleyman Kaldırım ve Erdoğan Tok'a  
kuruluşundan bugüne ana kademe, kadın ve gençlik kolları, mahalle yönetimleri, sandık kurullarında görev yapan tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimizin milletimize hizmet yolunda büyük hedefleri gerçekleştirmesinde azimle, gayretle, yorulmadan çalıştık. İnşallah İlkadım ilçemizde var olan birlik beraberlikle daha da güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hep birlikte omuz omuza kol kola gönül gönüle çalışacağız. İlkadım'ın çok dinamik bir yapısı var. Aşkla çalışan asla yorulmaz. Bunu kalbimizde çok fazla hissederek, en üst seviyede tüm birimlerimizle çalışıp milletimize hizmet edeceğiz."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum