Genç, muhalefet partilerinin 2007 referandumunda Cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıktığını belirtti.

Erdoğan'ı halk, Ekmeleddin'i vekiller seçsin Genç, muhalefet partilerinin 2007 referandumunda Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesine karşı çıktığını belirtti

Genç, muhalefet partilerinin 2007 referandumunda Cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıktığını belirtti.
21 Temmuz 2014 - 18:41
Erdoğan'ı halk,

Ekmeleddin'i vekiller seçsin

Genç, muhalefet partilerinin 2007 referandumunda Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesine karşı çıktığını belirtti.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, muhalefet partilerinin 2007 referandumunda Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesine karşı çıktığını belirterek, "10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ı halk, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu ise vekiller seçsin" dedi.

Canik Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nın Başalan Mahallesi'nde düzenlediği iftar programı adeta mitinge dönüştü. Yeni mahalle olan köylerin yoğun ilgi gösterdiği ve 2 bin 500 kişinin katıldığı iftar programına Başkan Genç'in yanı sıra AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlarla tek tek yakından ilgilenen Başkan Genç, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi halkın adamı, Hakk'ın aşığı ve dünya lideri olarak bahsettiği Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlardan destek istedi. Başalan sakinleri "Oyumuz Erdoğan'a" dedi.

BAŞBAKAN'A TAM DESTEK

İftar sonrası konuşan Başkan Genç, Canik halkının her seçimde olduğu gibi 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde de bir kez daha farkını ortaya koyacağına inancının tam olduğunu söyledi. Başkan Genç, "Seçim hazırlıklarımız ilçemizde büyük bir özveri ile devam ediyor. Seçim otobüsümüz ve araçlarımız Başbakanımız için sahaya çıktı. Teşkilatımızla birlikte tam kadro sahadayız. Halkın adamı, hakkın aşığı, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhur'un başı olan Cumhurbaşkanlığı makamına inşallah 10 Ağustos'ta uğurlayacağız. Başbakanımız, ülke genelinde yüzde 70 oy alarak büyük bir farkla Türkiye tarihinde ilk defa halkın seçtiği Cumhurbaşkanı olacak. Bu bilinçle hareket ediyor ve çalışıyoruz" diye konuştu.

CANİK'TEN REKOR OY ÇIKACAK

Başbakan Erdoğan'ın halkın adamı olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Muhalefet partileri 2007 referandumunda Cumhurbaşkanını halkın seçmesine karşı çıkıyorlardı. Biz de diyoruz ki 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı halk, ithal aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu ise vekiller seçsin. Bu zamana kadar Ramazan ayı boyunca iftar programlarımızda yaklaşık 50 bin vatandaşımızla bir araya geldik. Şunu gördük ki halkımız Başbakanımıza büyük bir destek veriyor. Canik'ten Başbakanımıza rekor oy çıkacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

ZULME DUR DİYEN LİDER

Konuşmasında İsrail'in Filistin'e saldırılarına da değinen Başkan Genç, şunları söyledi: "İsrail işgalci olarak kurulduğu 1948 yılından beri Müslüman Filistin halkına zulmetmekte, kadın, çocuk, yaşlı demeden öldürerek topraklarını genişletmektedir. Dünyanın sessiz kaldığı bu zulme tek karşı çıkan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."

DOLU DOLU KADİR GECESİ

Başkan Genç, Kadir Gecesi'nde Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda Kur-an'ı Kerim Ziyafeti ve Filistin'e Dua Gecesi düzenleneceğini belirterek, dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi imamların İmam Hatiplerin katılacağı geceye tüm Samsun halkını davet etti. Öte yandan Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında sahne alan ilahi ve ezgi yorumcusu Umut Mürare seslendirdiği ilahi ve ezgileri Gazze başta olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan Müslümanlar için söyledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum