EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ, BİRLİĞİMİZ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlar var

EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ, BİRLİĞİMİZ
24 Ekim 2015 - 10:20
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlar var. Şer odaklarının neye hizmet ettiğini çok iyi biliyorsunuz. Bu ülkeyi kimse fiziken ve ruhen yıkamaz. En büyük zenginliğimiz, birliğimiz" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye tüm dünyada İslam’ın en güçlü güçlü kalesidir. O yüzden bu seçim çok önemli. Bu seçimin sloganı 'Ben Sen Yok Türkiye' var. Çünkü bu seçim parti seçimi değil, bu seçim Türkiye’nin seçimi, memleket meselesi. Halkımızın sağduyu ile ülkemizin geleceğine sahip çıkmasını bekliyoruz. İslam aleminin umudu için ülkemizdeki bütün vatandaşlarımızın oylarını istiyoruz. 7 Haziran sonrasını hep birlikte gördük. Tek başına iktidar ve ülkemizin istikrarı için toplumumuzun her kesiminin 1 Kasım’da AK Parti demesi gerekiyor" dedi. 
İSTİKRAR İÇİN HEP BİRLİKTE OLMALIYIZ

Gödekli Mahallesi'nde İlkokul bahçesinde belediye tarafından yapılan peyzaj ve çevre düzenlemelerinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret etti. Genç, "Bizim en büyük zenginliğimiz birlik ve dirliğimizdir. Bu hazineye sahip çıkmak zorundayız. AK Parti’nin önceliği de bu hazineleri korumaktır. Gelin 1 Kasım'da birliğimize sahip çıkalım, ülkemizi yeniden istikrara kavuşturalım" diye konuştu. 
TEK BAŞINA İKTİDAR

Yeni Türkiye'nin inşasının sandıktan geçtiğini dile getiren Başkan Osman Genç, "1 Kasım'da AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye'yi çok daha güzel günler bekliyor. Ülkemizin dev projeleri devam ediyor. Bu projelere yenileri eklenecek. İstikrar, milli birlik ve beraberlik için AK Parti'ye ülkemizin ihtiyacı var. Tüm Müslüman âleminin de AK Parti ve güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacı var. Halkımızın bize verdiği destek ile 1 Kasım'da inşallah tek başımıza iktidar olacağız" diye konuştu.
HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK DESTEK
7 Haziran seçimlerinin ardından ülkenin çökeceğini bekleyen bazı çevrelerin hayal kırıklığına uğradığını da ifade eden Genç, şunları söyledi: "İç ve dış düşmanlarımızın beklentileri devam ediyor. Aramıza nifak sokmaya çalışanlar var. Paralel örgütün neye hizmet ettiğini çok iyi biliyorsunuz. Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet içerisinde. Dünyada güçlü bir Türkiye'nin istenmediği açıktır. Halkımızın bu oyunlara karşı uyanık olması gerekmektedir. İnşallah 1 Kasım, ihanet şebekelerine ve şer odaklarına okkalı bir tokat günü olacaktır. İnanıyorum ki aziz milletimiz, bu oyunlara karşı AK Parti'ye her zamankinden daha çok destek verecektir."
ÇOCUKLARA SAĞLIKLI EĞİTİM İMKÂNI
Konuşmaların ardından Başkan Osman Genç ve beraberindekiler, Canik Belediyesi tarafından Gödekli İlkokulu bahçesinde yapılan çevre düzenleme çalışmalarını hizmete açtı. Gödekli Mahallesi Muhtarı Yaşar Dinçer, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Genç'e teşekkür ederek plaket verdi. Başkan Genç, Tuzaklı Mahallesi'nde özellikle çocukların sevgi seli ile karşılaştı. Açılışa Başkan Genç’in yanı sıra Samsun Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Haşim Baki, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum