Emniyet Müdüründen İadeyi Ziyaret

Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, "Geçtiğimiz günlerde beni makamımda ziyaret eden Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kuruluna iadeyi ziyaret bulunduk" dedi.

Emniyet Müdüründen İadeyi Ziyaret
16 Mart 2020 - 22:04
Ziyarette dernek başkanı ve üyeler hazır bulundular. Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal'ı bina girişinde karşıladı ve birlikte derneğe geçildi.
Dimdik Ayaktalar
Güzel bir ziyarette bulunduklarını işara eden Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, "Görevdeyken asker, polis hepimiz devletin güvenlik alanında birlikte hizmet ediyoruz. Emekli olmuş orsalarda personelimiz, muvazzaf personel ile hala aynı duygular içindedir. Bu nedenle görevim elverdiğince Sizlerle daha fazla birlikte olmak istiyorum. Hepinize sağlık afiyet ve başarılar diliyorum "şeklinde konuştu.
Bizleri Mutlu Ettiniz
Birlikte hareket edeceklerini vurgulayan Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, "Ziyaretinizden dolayı derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Milletimizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bu günlerde ziyaretinizden çok Mutlu olduk. Biz ölene dek ettiğimiz yeminin gereği olarak verilecek her türlü vazifeyi ifaya ve gerekirse bu uğurda şehit olmaya hazırız" diye konuştu.
Müdür’e Kitap  Takdim Etti
Toplu fotoğraf çekimini müteakip Türkiye Emekli Subaylar Derneği Samsun Şubesi(TESUD) Başkanı Dr. Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'a "Çanakkale Muharebeleri Liman Von Sanders ve Mustafa Kemal " isimli kitabını takdim etti.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum