EMİN ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

TFF 3'lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk yolunda mücadele eden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Ahmet Özen, ”En yakın rakibiz olan Nevşehirspor ile aramızda 3 puan bulunuyor

EMİN ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
18 Şubat 2019 - 23:40
TFF 3'lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk yolunda mücadele eden Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Ahmet Özen, ”En yakın rakibiz olan Nevşehirspor ile aramızda 3 puan bulunuyor. Su anda bulunduğumuz Lig’de lider durumdayız ve emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” dedi.
OYUN DİŞİLİNDEN KOPMADIK
Deplasmanda oynadığımız ve 3-1’lik skorla sahadan galip ayrıldığımız müsabakada takımın performansından oldukça memnun olduğunu dile getiren Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Ahmet Özen, “Deplasmandan karşılaştığımız Şilespor maçı galibiyetle ayrılmak bizleri son derece mutlu etti. İyi mücadele ve iyi futbolun karşılığını 3 puanla süslemek takımımızın moral değerlerini yükseltti. Bütün sporcularımı ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.
İYİ GİDİYORUZ NAZAR DEĞMESİN
Karşılaşmaya mağlup başlamalarına rağmen oyun disiplininden kopmadıklarını altını çizen Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nün tecrübeli Teknik Adamı Ahmet Özen, ”Sahada ne yaptığını bilen ve inanan bir takım vardı. İlk yarıda golü bulunca ikinci yarıda sahaya eşit şartlarda çıktık. Cafercan birbirinden güzel üç gol kaydetti. Girdiğimiz birçok net pozisyonu da değerlendiremedik. Bunları da neticelendirebilseydik, çok farklı bir skorla sahadan ayrılmış olacaktık” dedi.
BAY HAFTASINI DEĞERLENDİRECEĞİZ
Haftayı bay olarak geçireceklerini dile getiren Ahmet Özen, ”Karşılaşma oynamadığımız bu hafta içinde lige daha iyi hazırlanıp eksikliklerimizi gidermiş olacağız. Doğrularımızın sayısını arttırma ve sakat oyuncularımızın takıma katılmaları içinde bu fırsatı iyi değerlendireceğiz. Gelecek hafta sonu sahamızda karşılaşacağımız Batman Petrol Ofisi maçını önemsiyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
Şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum