EMEKLİYE DARBE

 EMEKLİYE DARBE Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar yaptığı basın açıklamasında hükümete çattı

 EMEKLİYE DARBE
08 Ocak 2015 - 17:33
 EMEKLİYE DARBE

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar yaptığı basın açıklamasında hükümete çattı.

AKP iktidarı asıl darbeyi emekliye vurdu. Emeklinin maaşına aylık 24 lira zam yaptı. Ne büyük artış. .Adam olana yeter de artar da.

AKP iktidara geleli hedeflediği enflasyon hiçbir zaman tutmamış, 3-5 puan şaşmıştır. Bu şaşmalarda asla ve asla maaşlara yansımamıştır. Emekliyi sürekli mağdur etmiştir. Milletvekillerine ve de  yandaşa bol kepçe, emekliye çay kaşığı ile .

Bülent Arınç ne demişti; milletvekilleri maaşlarını artıralım. Deniz kenarlarında hazine arazilerine birer villa yapalım. 3 gün konuşulur. 4. gün unutulur gider. Yani bu Türk milletine siz balık hafızalısınız, unutur gidersiniz demiş oldu. Ben deyilim bazı kuş beyinliler yapılanları unuturuz sanarlar...

Cemaat darbe yaptı safsataları ile saatleri, kasaları, kutuları unutacağımızı mı sanıyorsunuz? Emekli maaşlarına fazla zam yaptınız da paralel yapı mı yoksa muhalefet mi engelledi?

17-25 Aralık olmasaydı bu paralel yapıda olmazdı. Bize darbe yapılıyordu yalanına asla ve asla inanmayız. Paraları cemaat mi koydu kutularınıza, odalarınıza. Eğer bu paraları cemaat koymuşsa El koyulan paraları faizi ile birlikte Zarrab’a kaptıracak kadar enayimiydiler.

Adam olana demezler mi o zaman asıl darbeyi Zarrab yapmadı mı size? Bu kimin adamı. Ajan mıdır nedir? Hangi devletin uzantısıdır. Paranın tadı güzel. Sizin gibileri tuzağa düşürdü herhalde.

Yüreğiniz yetiyorsa kumpasçı, darbeci Zarrab’ı yakalayın, yargılayın bir görelim. Devletin memurları ile uğraşmayın. Hükümetiniz görev verdi onlar yaptı. Yakalayanlar suçlu hırsızın hiç mi günahı yok?

Ey bakanlar eğer hukuk ve adalet karşısında aklanmazsanız, fakir fukaranın, bu milletin ve de emeklinin hakkını yiyen kişiler olarak tarihte yerinizi alacaksınız. Parmak hesabıyla aklanmayı İslam dininin neresine koyacaksınız. Bu milletin hakkını yiyenlere Cenab’ı Allah’ın yedirmediğini hep birlikte göreceğiz. Fitil fitil boğazlarınızdan geri geleceğini bir gün göreceksiniz.

Saatin de 17-25 de takıldığını hiç unutmayacağız. Aklanın gelin.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum