Elektrik Dağıtım Şirketinin Duyarlı Çalışanlarına Teşekkür

2024 yılbaşı gecesi Sinop’un Boyabat İlçesi’nde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği yangına anında müdahale eden YEDAŞ çalışanlarına, YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi tarafından teşekkür edildi.

Elektrik Dağıtım Şirketinin Duyarlı Çalışanlarına Teşekkür
20 Ocak 2024 - 11:25
2024’e girmemizin hemen ardından 1 Ocak saat 02.30 sularında Sinop’un Boyabat ilçesinde can ve mal kayıplarına yol açan üzücü bir yangın medyana gelmişti. Olaydan 6 ev etkilenirken, çıkan yangın yaşlı bir çiftin ölümüne sebep olmuştu. Yangının başladığı esnada köy halkı ile birlikte yangına ilk müdahale eden, çevrede görev başında olan YEDAŞ ekipleri oldu. 2 itfaiye aracı, 4 jandarma aracı, köy halkı, AFAD ve YEDAŞ ekipleri saatlerce yangını söndürmeye çalıştı.
İnsan Hayatı Her Zaman Önceliğimiz
Olay ile ilgili değerlendirmede bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi “Çıkan yangın için oldukça üzgünüz, itfaiye ekipleri can kaybı yaşanmaması için ne kadar uğraşsa da maalesef ki üzücü haberi aldık. Yangında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ise sabır dileriz.
Yangın çıktığı esnada bölgede çalışan ekiplerimizin yangına müdahale etmek için elinden geleni yapması gurur verici. Biz sektörümüz gereği insanların temel gereksinimlerinden birine hizmet ediyor ve insan hayatına doğrudan dokunuyoruz. Bunun yanında sosyal olarak da toplumumuza her konuda destek olmaya çalışıyoruz. O gün olaya müdahale eden saha ekiplerimizin vicdanlı yaklaşımlarından dolayı onlara ayrıca teşekkür ederim. Hizmet verdiğimiz halkımızın nerede yardıma ihtiyacı olursa orada olmaya hazırız” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum