Reklam
Reklam
Reklam

Ekonomist Yazar Emre Alkin SAMGİAD'ın Konuğu Oldu

Samsun Genç İş İnsanları Derneği Mayıs ayı iş yemeği toplantısının konuğu İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü ekonomist yazar Prof. Dr. Emre Alkin oldu. Alkin genç iş insanlarına küresel ve ulusal ekonomiyi değerlendirdi.

Reklam
Ekonomist Yazar Emre Alkin SAMGİAD'ın Konuğu Oldu
26 Mayıs 2022 - 16:09
Reklam
Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) mayıs ay iş yemeği toplantısı, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü ekonomist yazar Prof. Dr. Emre Alkin katılımıyla Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde gerçekleşti. Yemeğe konu olarak katılan ekonomist yazar Emre Alkin, genç iş insanlarına küresel ve ulusal ekonomiyi değerlendirdi.
Yemeğin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, SAMGİAD hakkında genel bilgi verdi. Başkan Öztekin, SAMGİAD'IN 40'a yakın farklı sektörde katma değeri yüksek 165 üyesi ile şehrinin sosyal ve ekonomik gelişimine ciddi katkılar sağlamaya devam ettiğini hatırlatarak, ''İçinden geçtiğimiz ekonomik sürece rağmen, genç iş insanları olarak düne göre daha fazla çalışmaya, daha fazla üretmeye, durmadan çalışmaya devam etmeliyiz. Hem ülke, hem de dünya olarak geçirdiğimiz zorlu süreçlere rağmen SAMGİAD ailesi olarak, iş dünyasına kontak kapatmadan istihdama ve ekonomiye katkı sağlamalarından dolayı üyelerime teşekkür ediyorum. Programımıza katılarak bizlere verdiğiniz bilgiler için ayrıca Prof. Dr. Emre Alkin hocamıza da teşekkür ediyorum'' dedi.
Ardından söz alan İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. ekonomist yazar Emre Alkin de, üyelere 'Küresel ve Ulusal Ekonomik Gelişmeler Işığında Yakın Geleceğimiz' başlığı altında konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Başkan Onur Öztekin, Emre Alkin'e günün anısına Atatürk Onur Anıtı maketi hediye etti.
Gecenin sonunda SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, Prof. Dr. ekonomist yazar Emre Alkin ile birlikte derneğe yeni katılan Samet Zeren, Muratcan Katırcı, Candoğan Gürhan Gür, Gülhanım Şahin, Rafet Öz, Kadir Kaya ve Gürcan Kayar'a katılım belgelerini verdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum