Eğitimin Adresi Türk Kızılay'ı

Güçlü Türk Kızılay’ı ailesinin içinde olduklarını hatırlatan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Türk Kızılay’ı olarak sömestre tatilinde de eğitime destek vermeye devam ed

Eğitimin Adresi Türk Kızılay'ı
06 Ağustos 2019 - 10:40
Güçlü Türk Kızılay’ı ailesinin içinde olduklarını hatırlatan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Türk Kızılay’ı olarak sömestre tatilinde de eğitime destek vermeye devam ediyoruz ”dedi.
Türk Kızılay’ı gönüllüleri olarak gönülleri fethetmeye devam ettiklerinin altını çizen Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs;” Kurban Bayramı için vekâletle kurban toplayarak ihtiyaç sahiplerinin bir yıl boyunca kurban eti yemesi için hazırlıklarımızı yaparken de eğitime destek vermeyi de, ihmal etmiyoruz ”dedi.
EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ
Türk Kızılay’ı gönüllülerinin ilgisini eğitime çekmeye çalıştıklarını vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”İlçemizde bulunan okulların sınıfların yapımı üstlenerek gönüllerle birlikte eğitime destek veriyoruz. Türk Kızılay’ı 151 yıldır sürdürdüğü faaliyetlerinin geleceğe ulaşması için eğitimden geçtiğini bilen Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Başkanlığı, olarak Türk Kızılay’ı geleceğe taşıyacak gençliği eğitim alacağı ders göreceği sınıflarda en iyisini yakalamaya çalışıyoruz. Canik ilçesinde özel eğitim sınıfının 3üncüsü yapacak olan Canik Şube Başkanlığı sınıf oluşturmadan önce sınıf yapılacak alanı uygun hale getirmeye çalışıyoruz Daha sonra Türk Kızılay’ının projesi olan ”  Sen çok Özelsin” adlı özel eğitim sınıfı teşrifatı yapılacaktır. Genel Merkez tarafından Emrullah Efendi İmam Hatip ve Orta Okul u için sadece özel eğitim sınıfı için gerekli eğitim gereçleri için gerekli kaynak sağlanmış diğer harcamalar Türk Kızılay gönüllüleri tarafından yapılacaktır ”diye konuştu.
SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK
Her geçen gün büyük başarıların altına imza atarak yollarına devam etmeyi ilke haline getirdiklerini anımsatan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Kurban Bayramının yaklaşması dolayı ile kurban vekâletleri kabul ederken asıl vazifelerimizi ihmal etmiyoruz. İlçemizde üçüncüsünü yapmaya çalıştığımız özel eğitim sınıfı için projenin uygulanacağı sınıfı hazırlamaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin uyguladığı sen çok özelsin projesinde sadece meta yeller için kaynak gönderilmektedir. Sınıfın diğer yapılacak işleri gönüllülerimizin desteği ile yapmaktayız. Gönüllerimizin artmasını bekliyoruz. Yaz döneminde yine gönüllülerimizin desteği ile çalışmalarımı devam ettiriyoruz. Bu çalışmaları yaparken fedakâr eğitimcilerimizde bize destek olmakta ve en iyisini yakalamaya çalışıyoruz “ şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum