Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

İlkadımlı öğrenciler geleceğe Derebahçe İlkem ile hazırlanıyor.

Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek
10 Ocak 2020 - 15:17
İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım İlçe Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen kurslar ile İlkadımlı her yaştan öğrenci geleceğe hazırlanıyor. 2019 – 2020 eğitim döneminde de büyük ilgi gören Derebahçe İLKEM’de gerçekleştirilen üniversiteye hazırlık, liseye hazırlık ve okul takviye kursları ile öğrenciler eşsiz bir ortamda kurs görüyor. Her yıl artan başarı derecesini bu yıl da sürdürmeyi hedefleyen Derebahçe İLKEM kendi branşında başarılı eğitmenleriyle de dikkat çekiyor.
Derebahçe İlkem’de Kesintisiz Eğitim
İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde devam eden kurslardan her yaştan öğrenci faydalanırken hafta içi ve hafta sonu olarak kurslar aralıksız devam ediyor. Geçen dönem yakalanan başarı ivmesini daha yukarı taşımayı hedefleyen Derebahçe İLKEM öğrencilerin yanı sıra veliler tarafından da takdir görüyor.
Gençlerimizin Başarısı İçin Çalışıyoruz
“Bizler için en büyük ödül olan gençlerimizin başarıları için İlkadım Belediyesi Eğitim Merkezleri (İLKEM) olarak var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Öğrencilerimizin eğitim eşitliğini sağlayarak onlara eşsiz bir ortamda kurs imkânları sunuyoruz. Birçok branşta özel kurumları aratmayacak kalitede ve güvenilir bir ortamda çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatlarına büyük bir destek sağlıyoruz. Derebahçe İLKEM’de üniversite hazırlık, lise hazırlık ve takviye kurslarımızla İlkadımlı öğrencilerimizin hem okullarında hem de girdikleri sınavlarda başarılı olmalarına büyük katkı sağlıyoruz. Bu çalışmaların en büyük ödülünü de yine öğrencilerimizin yakaladıkları başarılar ile alıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime olan desteğimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum