Eğitim Programları Başlıyor…

Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Samsun’da bulunan Gençlik Merkezi olan ‘’Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi’’, Ekim ayı itibariyle, eğitim programlarına devam edeceğini açıkladı.

Eğitim Programları Başlıyor…
16 Eylül 2022 - 23:07
Toplum Gönüllüleri Vakfı Kurumsal Koç & Nefes Terapisti Deniz Çakıl tarafından verilen eğitimden, hem kamu ve özel kurumlar, hem de liseler faydalanabilecek.
İlki Nisan ayında gerçekleşen, Atakum belediyesi personellerine verilen, yaklaşık 8 hafta süren eğitim ile, belediye hizmetlerinin daha verimli hale dönüştürülmesi bununla beraber doğru nefes alma yöntem ve tekniklerinin öğrenilmesi, çalışanların stres yönetimi, işe odaklanabilme, işe verim ve motivasyon sağlaması için program gerçekleşmiştir.
Eğitim Programı hakkında açıklama yapan Deniz Çakıl; ‘’ Atakum çok hızlı göç alan ve nüfusu hızla yükselen bir ilçemiz. Vatandaşların sıklıkla hizmet almak için uğradığı Atakum Belediyesi’nde hizmet veren ve vatandaşları karşılayan belediye personellerinin, kendilerini iyi hissetmesi, kişisel hayatlarına ve belediye hizmetlerinde verimli olması, stres yönetimini gerçekleştirmesi için bir eğitim programı düzenledik. Katılım gösteren belediye personelleri, eğitimden memnuniyetlerini tarafımıza ifade etti. Talepler devam ediyor ve Ekim ayı itibariyle eğitimlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.’’ Açıklamasında bulundu.
Gençlik Merkezi Yöneticisi ve TOG Samsun İl Sorumlusu Oğuzhan Öztanır ise; ’’Gençlik Merkezimize gelen talebi hızla Eğitmenimiz Deniz Çakıl’a ilettik. Kendisiyle programı hazırladık ve belediye çalışanlarının stres yönetimi, motivasyon kaybı, kendini iyi hissetme konularında ne gibi aşamaları dikkatle incelememiz gerektiğini belirledik. Başarılı bir Eğitim Programını tamamladık, Ekim ayı için hazırlıklarımızı yapıyoruz.’’ Açıklamasında bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum