Eğitim Bir Sen'in Şiir Yarışması ödülleri sahiplerine ulaştırıldı

Samsun Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubenin bu yıl 2. sini düzenlediği şiir yarışmasının sonuçları açıklandı.

Eğitim Bir Sen'in Şiir Yarışması ödülleri sahiplerine ulaştırıldı
07 Nisan 2021 - 12:13
Samsun Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubenin bu yıl 2. sini düzenlediği şiir yarışmasının sonuçları, 18 Mart 2021 tarihinde Çanakkele Zaferinin Yıldönümü ve Şehitler Gününde Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in katılımıyla yapılan törende açıklanmıştı. Bu yıl düzenlenen yarışmada Karabağ’ın düşman işgalinden kurtuluşu vesilesiyle Azerbaycan’lı Şair Bahtiyar Vahapzade’nin  “Azerbaycan-Türkiye” şiiri seçilmişti. Bu sebeple yarışmaya Azerbaycan’lı öğrenciler de büyük ilgi gösterdiler. Böylece yarışma uluslararası bir boyut kazanmış oldu.
Samsun’da dereceye giren öğrencilere ödülleri Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubenin İlçe Başkanları tarafından okullarında takdim edildi. Azerbaycan’dan katılan öğrencilerin ödülleri ise ülkeye ulaştırılarak öğretmenleri ve eğitim yetkilileri tarafından öğrencilere teslimi sağlandı.
Şube Başkanı Hamdi Yıldız; “Şiir okuma yarışmamızda dereceye giren bazı öğrencilerimize ödülleri covit sebebl geç ulaştırıldı. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın beyin imzası ile teşekkür belgeleri mail olarak gönderildi. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyor yürekten tebrik ediyorum. Onları cesaretlendiren destek olan öğretmenlerine velilerine şükranlarımı sunuyorum. Şiire şaire ve çocuklarımıza verdikleri kıymeti gösteren ve ödül törenine katılan Samsun Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı beye, Genel Başkanımız Sn. Ali Yalçın beye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir beye ilgileri ve nezaketlerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum. 2022 de 3. Şiir okuma yarışmamızı küresel pandemiden kurtularak yüz yüze yapabilmek umuduyla. Yarışmamıza video göndererek katılım sağlayan tüm öğrencilerimize tekrar teşekkür ediyor, dereceye giren  öğrencilerimizi ise gönülden tebrik ediyorum” dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum