Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubeden 23 Nisan Açıklaması!

Samsun Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur Sen İl temsilcisi Hamdi YILDIZ, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubeden 23 Nisan Açıklaması!
21 Nisan 2020 - 11:46
Başkan Yıldız açıklamasında; “Milletimizin iradesinin ve egemenliğinin en güçlü sembolü olan TBMM’nin 100. yaşını idrak edeceğimiz bu yılki “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ne yazık ki Koronavirüs pandemisi nedeniyle meydanları ve okul bahçelerini dolduran coşkulu kalabalıkların eksikliği içerisinde geçecek.
Hafızalarımızda yer eden kutlamalar bu yıl sağlığımız için gerçekleşemeyecek olsa da TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ülkemizin her ferdinin katılabileceği şekilde olan kutlama çağrısı milletimiz nezdinde güzel bir tebessüm halini almıştır.
Büyük Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen ailesi olarak TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un çağrısına uyarak “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı, 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı saat 21.00’da evlerimizin balkonlarında İstiklal Marşı’mızı okuyarak, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırarak kutlayacağız” dedi.
Başkan Yıldız açıklamasını; “100 yıl önce emperyalistlerin işgal etmeye yeltendiği vatanımızı nasıl dayanışma içerisinde muhafaza edip istiklal ve bağımsızlığımızı koruduysak yine aynı dayanışma ruhu içerisinde Koronovirüs salgını ile mücadele edeceğimize ve en az zararla atlatacağımıza yürekten inanıyoruz” diye tamamladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum