Reklam
Reklam
Reklam

Durusu Mehmetçik İçin Kan Verdi!

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner tarafından Çarşamba Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu-Ortaokulunda düzenlen kan bağışı kampanyasına Samsun Valisi Osman Kaymak’ın katılımıyla yapıldı.

Reklam
Durusu Mehmetçik İçin Kan Verdi!
24 Kasım 2019 - 21:42
Reklam
Mehmetçikler için Çarşamba Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu-Ortaokulunda düzenlene kan bağışı kampanyasına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkan Vekili İlknur Kılıç, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Samsun İl Sağlık Müdürü Vekili Selami Arsan, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Yetik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Hüseyin Aksakal ile Celalettin Sula, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şevki Gülay, Türk Kızılay Samsun Şubesini temsilen gelen İsmail Sedat Uygun’a, Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Kızılot Jandarma Karakolu Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş İbrahim Kurt, BOTAŞ Çarşamba Şubesi Müdürü Behçet Bal,  BOTAŞ Çarşamba Şubesi Müdürlüğü Uzman Oğuz Erişen Katıldı. Çarşamba Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu-Ortaokulu öğrencileri tarafından Vali Osman Kaymak çiçeklerle karşılandı.
ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞROLDEYDİ
Çok sayıda vatandaş katılarak kan bağışında bulunduklarını vurgulayan Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram, “Özelikle böylesine küçük bir köy okulunda öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin katkılarıyla 80 ünite gibi yüksek bir rakama ulaşılması ilerisi için bizlere umut verdi. Öğrenciler bu faaliyette başroldeydiler. Özelikle Mehmetçiklerimiz için kan bağısında buluna şehidimiz Servet Arslan’ın babası Bayram Arslan’a, abisi Tarık Arslan’a emeği geçen tüm öğrencilere, öğretmenlerimize ve kan bağışı yapan duyarlı velilerimizin yanı sıra kendi mahallesi ola Çarşamba Durusu ’da böylesine güzel bir çalışma yapılmasına vesile olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner’e de teşekkür ederken diğer okullarımızın da bu çalışmayı örnek alarak ilerleyen süreçte benzeri kan bağışı faaliyetleri yapmalarını istiyoruz” dedi.
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Güzel bir organizasyonu yapmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayarak dile getiren Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi  Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner , “Beni kırmayarak davetime icabetten katılan değerli Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak’a Çarşamba Durusu Şehit Servet Arslan İlkokulu-Ortaokulunda düzenlemiş olduğum kan bağışı kampanyasında bana başta büyük desteği olan Çarşamba Kaymakamız Sayın Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’a, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özdemir’e Kızılot Jandarma Karakol Komutanlığına  ve faaliyete bizzat katılarak destek veren BOTAŞ Çarşamba Şubesi Müdürlüğü ve çalışanlarına, kan almada görevli Türk Kızılay personelimizin öğlen yemeğini karşılayan Çarşamba Belediye Başkanımız Sayın Av. Halit Doğan’a, destekleri ve özveriyle çalışmalarından ötürü Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ve ekibine ve gelen davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Günün anısına Sayın değerli Samsun Valimiz Osman Kaymak’ın isteği üzerine toplu halde okulun önünde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra BOTAŞ Çarşamba Şubesi Müdürlüğü’nü ziyaretinin ardından okula ismini taşıyan Şehit Servet Arslan’ın ailesini evinde ziyaret etti. Şehidimiz adına Kuran-ı Kerim okunarak dualar edilip ruhuna bağışlandı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum