Duamız Birlik ve Beraberlik İçin…

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında tüm Müslüman âleminin bu önemli gecesini kutladı

Duamız Birlik ve Beraberlik İçin…
23 Nisan 2017 - 10:37
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında tüm Müslüman âleminin bu önemli gecesini kutladı. Başkan Taşçı, Miraç Kandilinin, ülke olarak kenetlenmeye ve hep birlikte omuz omuza yürümeye vesile olması için dua ettiğini ifade etti.
Miraç Kandili mesajı yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Miraç rahmet demektir, bereket demektir. İhsan, lütuf, izzet ve ikram kapılarının tüm inananlar için ardına kadar açılması demektir. Böylesine mukaddes bir gecenin, millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya, aydınlık yarınlara el ele, kol kola ve omuz omuza hep birlikte yürümeye vesile olması, en büyük arzumuz ve duamızdır. Rahmet ve mağrifet gecesi Miraç Kandili'nin müminlere hayırlı olmasını diliyorum. Mübarek Miraç Kandili'nin İslâm âlemine barış, huzur getirmesini ve bütün Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İnşaat Sektörü Güçlüyse Şehir de Ülke de Güçlü Olur
İnşaat Sektörü Güçlüyse Şehir de Ülke de Güçlü Olur
AK Parti İlkadım Teşkilatı Ortak Akıl İçin Bir Araya Geldi
AK Parti İlkadım Teşkilatı Ortak Akıl İçin Bir Araya Geldi