Reklam
Reklam
Reklam

Doğru ve Tarafsız Bilgilerle Bilinçli Toplumun Vazgeçilmezleridir

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, halkı bilgilendirmek gayesiyle gece gündüz çalışan basın mensuplarının çoğu zaman zorlu şartlar altında görev yaptığını söyledi.

Reklam
Doğru ve Tarafsız Bilgilerle Bilinçli Toplumun Vazgeçilmezleridir
09 Ocak 2021 - 11:26
Reklam
Toplumların gelişimine doğrudan katkı sağlayan basının birlik ve beraberliğin korunmasına da önemli katkılar koyduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, "Halkımızın doğru ve tarafsız bilgilerle gelişmelerden haberdar edilmesi, bilinçli bir toplumun da vazgeçilmez şartıdır" dedi.
Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla doğru ve tarafsız bir şekilde hareket ederek fikirlerini özgürce paylaşmak için mücadele veren tüm emekçi gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını kaydeden Başkan Demirtaş, Sosyal medya ve internet haberciliğinde yaşanan hızlı gelişmenin önemine dikkat çekerek, teknolojinin yakından takip edilmesinin gerekli olduğunu ancak bu mecrada doğru ve tarafsız haberciliğin her zamankinden daha önemli hale geldiğini ifade etti.
Özveri ve zaman mefhumu gözetmeden
Basın mensuplarımız, halkımızın kanaat ve beklentilerini tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli bir görevi, büyük bir özveri ile zaman mefhumu gözetmeksizin yerine getirmektedirler. Ülkemizin her köşesinde özverili çabaları ile insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak üzere görev yapan doğru, dürüst ve tarafsız olarak kamuoyunu bilgilendiren, halkın doğru haber alma hakkı için her şartta ve her tehlikeyi göze alarak mücadele eden, başta ilimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum