DİVAN BAŞKANLIK KURULUNDAN AÇIKLAMA…

Bilindiği üzere Samsunspor Divan Kurulu, Sayın Erkut Tutu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ile birlikte 2015 Mart ayında yapılan Genel Kurul toplantısında seçilerek, kendi içinde yaptığı görev dağılımı

DİVAN BAŞKANLIK KURULUNDAN AÇIKLAMA…
06 Kasım 2015 - 20:05
Bilindiği üzere Samsunspor Divan Kurulu, Sayın Erkut Tutu Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ile birlikte 2015 Mart ayında yapılan Genel Kurul toplantısında seçilerek, kendi içinde yaptığı görev dağılımı sonrası çalışmalarına başlamıştır.

Oldukça eski bir geçmişi olmasına rağmen çok aktif görev yaptığı söylenemeyen Samsunspor Divan Kurulu’nu; tıpkı üç büyüklerin divan kurulları gibi saygın ve gerekli olduğu konularda daha etkin görev yapabilecek konuma taşıyabilme çalışmalarımız, Samsunspor Yönetim Kurulu ile yapılan görüşmeler doğrultusunda tamamlanmış bulunmaktadır.

İlk etapta Samsunspor Divan Kurulu Tüzüğünde yapılması düşünülen değişiklikler ele alınmış olup, bu çerçevede üç büyükler ve Bursaspor’un Divan Kurulu Tüzükleri de incelenerek yeni bir tüzük taslağı hazırlanmıştır.

Divan Başkanlık Kurulu olarak, Samsunspor’un çözüm bekleyen bazı sorunları ile bundan sonra izlenecek politikalarımızın başlıklarını paylaşmak ve hazırlanan Divanı Tüzüğü taslağı ile bilgi sunmak üzere Divan Kurulu’nun tüm üyelerinin davet edileceği Samsunspor Divanı Danışma Kurulu toplantısı düzenlenmiştir.

Bu toplantımız aşağıda ki gündem doğrultusunda 14.11.2015 Cumartesi günü saat 16.00 da Samsunspor Başkanlık binasında yapılacaktır.

Tüm üyelerimize ayrıca davet mesajı gönderilecektir.

GÜNDEM:

  • Samsunspor Kulübü Başkanı Sayın Erkut Tutu Divan Tüzüğümüzün 26/ d,e,f maddelerinde de belirtilen doğrultuda, S.S Divan Kurulu üyelerimizi bilgilendirecek ve merak edilen konularda açıklama yapacaktır.

  • Divan Başkanlık Kurulu kararlarımız görüşmeye açılacak ve Divan Kurulumuzun bundan böyle daha aktif çalışmasının yol haritası belirlenecektir.

  • Danışma Kurlunda alınacak kararlar daha sonra bir basın açıklaması ile Samsunspor kamuoyuna sunulacaktır.


SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA MESAJIMIZ

Çok değerli Samsunspor sevdalısı taraftarlarımız;

Bilindiği gibi 07.11.2015 Cumartesi günü  (bugün) saat 18.30 da Samsunsporumuz kendi sahamızda Adanaspor ile önemli bir maç yapacaktır.

Önceki yönetimlerden devren gelen ı ve her geçen gün beklenmedik bir şekilde üzerlerine yenileri eklenen borçların ortaya çıkmasına rağmen,  Sayın Erkut TUTU başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz büyük ekonomik sıkıntılara karşılık, Samsunsporumuzu Süper Lig’e çıkartma konusunda ki kararlılıklarını sürdürmektedir.

Teknik Direktörümüz ve yardımcılarının inançlı çalışması ve sporcularımızın kolej takımı havasında ki özverili çabalarının, Samsunporumuzu bu yıl hak ettiği Süper Lig’e çıkartacağına inanıyoruz.

Tabii ki, bu mücadele de en büyük desteği veren bir diğer gücümüz de,  yaz- kış demeden statları dolduran ve yaptıkları koreografilerle Türkiye kamuoyunda haklı bir övgü kazanan sevgili taraftarlarımızdır.

Hiç Kuşkusuz,  lider olmamızın Samsunsporumuza yüklediği sorumluluk daha da artmış ve şampiyonluk için kendi sahamızda ki maçları kazanmamız zorunluluk haline gelmiştir.

Bu doğrultuda tribünleri doldurmak ve takımımızı maçın her dakikasında sabırla desteklemenin yanında, Samsunspor taraftarına yakışan sükûnet ve saygı içerisinde olacağınıza inanıyoruz.

Ekonomik sıkıntılarla uğraşan yönetim kurulunu, bir de tribünlerde ki kötü tezahürat nedeniyle gelebilecek para cezaları ile karşı karşıya bırakmayacağınıza ve bunu yapmaya kalkışacak olanları da engelleyeceğinize olan inancımızı tekrarlayarak, Samsunsporumuza Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz. Saygılarımızla. 06. 11. 2015.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum