Deva Partisi'nden Kongre Öncesi Ziyaret.

Deva Partisi kurucu üyesi olan ve aynı zamanda partinin Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu Samsun’da.

Deva Partisi'nden Kongre Öncesi Ziyaret.
26 Ekim 2020 - 11:46
Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan ve teşkilatlanmasına hızla devam eden Deva Partisi, il il gerçekleştirdikleri kongrelerden yansıyan görüntüler ile oldukça dikkat çekiyor. Katılım ve esnaf ziyaretleri sırasında gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmazken, Samsun il teşkilatı da kongre için gün sayıyor.
Politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, çoğulculuk, kurumsallaşma ve her alanda liyakati esas alma ilkelerine vurgu yapan Deva Partisi, bu ilke ve amaçlara uygun olarak Samsun’da siyasetin yeni yüzü Av. Kebire Birer Türk‘ü il başkanı olarak görevlendirmişti.
Genel Başkan yardımcı Mustafa Yeneroğlu’nun kongre öncesi Samsun ziyareti, tarihin her döneminde önemli kilit noktası olmuş ilimizin önemini bir kez daha vurgular nitelikte görünüyor.
İlk olarak 31 Ekim’de Alaçam ve Tekkeköy ilçe kongreleri ardından da 7 ve 8 Kasım tarihlerinde Atakum ve İlkadım ilçe kongreleri ile yol alacak olan Samsun İl Teşkilatı’nın diğer ilçelerdeki teşkilatlanma ve kongre hazırlıkları da tüm hızıyla sürmekte.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum