Derdimiz İlkadım'ı Kazanmak Değil, İlkadım'ın Kazanması

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim kazanmak gibi bir dertlerinin olmadığını, İlkadım’ın kazanması için çabaladıklarını kaydetti.

Derdimiz İlkadım'ı Kazanmak Değil, İlkadım'ın Kazanması
27 Şubat 2024 - 18:48
Kurnaz Canik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun İlyasköy Mübadele Derneği Başkanı Faruk Aydın, İHH Samsun Başkanı Mustafa Yeşilyurt’u ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.
İlkadım Belediyesi’nin İlkadım’ın ihtiyaçlarını karşılamaktan uzak bir anlayışla idare edildiğini ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, seçim kazanmakla sınırlı bir hedeflerinin olmadığını dertlerinin İlkadım’ın kazanması olduğunu ifade ederek şunları söyledi;
İlkadım’ın Kazanması İçin Çalışıyoruz
Şunu çok net ifade etmek gerekir ki; bizim seçim kazanmakla sınırlı bir derdimiz yok. Bizim derdimiz İlkadım.
İlkadım’ın geleceği. Biz tam olarak buna odaklandık. Evet, bir seçim yaşayacağız.
Ancak biz biliyoruz ki, İlkadımlı hemşerilerimizin iradesi ve sandığa yansıyan tecellisi ile seçimi açık ara kazanacağız. Cumhur İttifakı olarak, AK Parti olarak bizim önceliğimiz her zaman İlkadım’ın geleceği olmuştur. Bizim derdimiz İlkadım’ın kazanması. Biz buna odaklandık. Çalışmalarımızı da buna göre planlıyor ve yürütüyoruz. İlkadım’ın kazanması için canla başla çalışacağız.
Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz ziyaretlerinin ardından Kâzımkarabekir Mahallesi ve Pazar yerinde, Köseoğlu Cami Çay ocağında ve Subaşı mevkiinde bir dizi esnaf buluşması gerçekleştirdi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum