DERBİYE HAKEM DAMGASINI VURDU

Bölgesel Amatör Liginde Samsun Derbisini kazanan takım 2-1'lik skorla Ladik Belediyespor olurken karşılaşmayı yöneten hakem Yolspor'lu 3 futbolcuyu da Kırmızı kartla oyun dışında bırakması karşılaşma

DERBİYE HAKEM DAMGASINI VURDU
05 Mart 2017 - 22:50
Bölgesel Amatör Liginde Samsun Derbisini kazanan takım 2-1'lik skorla Ladik Belediyespor olurken karşılaşmayı yöneten hakem Yolspor'lu 3 futbolcuyu da Kırmızı kartla oyun dışında bırakması karşılaşma sonrası tepkilere neden oldu.
KIRMIZI KARTLA HAVADA UÇUŞTU
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4. grupta Samsun derbisinde Ladik Belediyespor sahasında Yolspor ile karşı karşıya geldi. 17’inci dakikada İbrahim Demir'in attığı şık golle ev sahibi ekip derbide 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu gole Samsun Yolspor'lu Erdi Bilgin attığı enfes golle karşılık verdi ve mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle kapandı. Maçın 70. dakikasında ise derbi bam başka bir boyut kazandı. Ceza sahası içeresinde yaşanan pozisyonun ardından maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kararı sonrası Yoluspor'lu futbolcular çılgına döndü ve karşılaşmanın hakemi kaleci Can ve golcü oyuncu Barış'ı ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı. Penaltı atışı için topun başına geçen tecrübeli futbolcu Vehbi kaleciyi ve topu ayrı köşelere göndererek maçta skoru 2-1'e getirdi.
Maçın 85. dakikasında ise Mahmut Dursun hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Kalan dakikaları 8 kişi tamamlamak zorunda kalan Samsun Yolspor rakibi karşısında beraberlik sayısını bulamadı ve 90 dakikanın son düdüğü ile birlikte Ladik Belediyespor rakibini 2-1 mağlup ederek haftalar sorası 3 puanla tanışan taraf oldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum