DERBİNİN GALİBİ ÇARŞAMBASPOR!

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta Samsun derbisinde Çarşambaspor kritik deplasmandan Ladik Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek hem haftalardır süren kötü gidişata dur dedi hem de derbiden galip g

DERBİNİN GALİBİ ÇARŞAMBASPOR!
06 Kasım 2016 - 23:13
7-bos-kalip-haber 2Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta Samsun derbisinde Çarşambaspor kritik deplasmandan Ladik Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek hem haftalardır süren kötü gidişata dur dedi hem de derbiden galip gelerek moral buldu.
KEMAL BAYRAKTAR'DAN ENFES GOL
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta Ladik Belediyespor ile Çarşambaspor Ladik ilçe stadyumunda karşı karşıya geldi. Adı gibi tam bir derbiye sahne olan mücadeleye konuk ekip Çarşambaspor hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Yeşil beyazlılar Samsunspor'un alt yapısından yetişen Kemal Sabri Bayraktar'ın 17. dakikada attığı enfes golle mücadele 1-0 öne geçen taraf oldu ve bu gol maçın ilk devresinin de ilk ve tek golü oldu. İkinci yarıda skorunda vermiş olduğu avantajla oyunu rolantiye alan Çarşambaspor'da başarılı kaleci Kadir Tütüncü rakip forvetlere gol izni vermedi ve Samsun derbisinde Çarşambaspor deplasmanda hayati bir 3 puan ile evine mutlu döndü.
MAÇ BİTTİ ORTALIK KARIŞTI
Karşılaşmanın son dakikalarında Ladik Belediyespor kaleci Doğan Cankurtaran'ın hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atılması tribünlerde tepkilere neden oldu.

[gallery ids="61169,61163,61161,61168,61166,61165,61164"]

Ortalığın bir anda karışması sonrası Ladikspor taraftarları sahaya yabacı madde atarak hakemi protesto ettiler. Kısa süreli yaşanan gerginlik sonrası oyuncu değişikliği hakkı da bulunmayan Ladikspor'da kaleye orta saha oyuncusu geçti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte hakeme ve Çarşambaspor'lu futbolculara tepki gösteren Ladik Belediyespor taraftarları çevik kuvvetin müdahalesinin ardından stadyumu terk ettiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum