Depremzedeler İçin Yardım Tırımız Yola Çıktı

Tüm Türkiye’de Milli Görüşçü kuruluşlar Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği öncülüğünde bir araya gelerek her ilden farklı ihtiyaçların giderilmesi noktasında yaptığı ihtiyaç analizleri doğrultusunda Aziz Milletimizin katkı ve destekleri ile doldurdukları yardım tırlarını depremzedelerin yaralarına merhem olmak üzere yola çıkarılıyor.

Depremzedeler İçin Yardım Tırımız Yola Çıktı
24 Şubat 2023 - 20:49
Samsundaki Milli Görüşçü Milko Kuruluşlar da bir araya gelerek Deprem bölgesinin kış şartlarındaki ihtiyaçları göz önüne alınarak sınma ihtiyacı için odun ve Soba, Gıda takviyesi ve temizlik malzemelerinden oluşan bir yardım tırı yola çıktı.
Cansuyu organizasyonunda bir araya gelen Samsundaki Milli Görüşçü Milko Kuruluşlar adına açıklamayı Murat Tekin yaptı.
Bizler, Aziz Milletimizin bize yüklediği tarihi misyon doğrultusunda tüm Türkiye’de yardım organizasyonları organize ederek Kardeş Şehir uygulaması ile öncelik ihtiyaç analizi yaparak, Depremzedelerin yaralarını saracak yardımlara öncelik veriyoruz.
Şehrimize teşrif eden Depremzede misafirlerimiz için Valilik ve AFAD koordinasyonu ile evler açarak ihtiyaçlara cevap veriyoruz.
Şehrimize teşrif eden Depremzede öğrencilerimiz için barınma imkânı ve Sınavlara hazırlanan LGS ve YKS öğrencilerimiz için Kurs imkânı sunuyoruz.
Ortaokul öğrencilerimiz için Kaşif Gruplarımız depremzede kardeşleri için oyuncaklarını paylaşıyor konulu yardım çalışmamızda tür Türkiye’de devam ediyor.
Söz verdiğimiz gibi deprem den etkilenen her bir can bizim canımızdır. Onların yaralarını sarmadan acılarını dindirmeden bu süreçten geri kalmak yoktur. Bu bağlamda katkı ve destekleri ile bize güç veren şehri samsunun kıymetli insanlarına teşekkür ederiz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum