Depremzedeler İçin Çorum FK İle Oynadı 3-0

Yılport Samsunspor, Kahramanmaraş’da meydana gelen iki depremden etkilenen illere maddi destek için Çorum FK ile Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya geldi.

Depremzedeler İçin Çorum FK İle Oynadı 3-0
25 Şubat 2023 - 19:03 - Güncelleme: 25 Şubat 2023 - 19:29

Yılport Samsunspor, Kahramanmaraş’da meydana gelen iki depremden etkilenen illere maddi destek için kendi evinde Çorum FK ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 3-0 kazandı.
Tüm gelirleri deprem bölgesine gönderilmek üzere Yılport Samsunspor ile Çorum Futbol Takımı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda özel karşılaşma oynadı.
Karşılaşma öncesi deprem bölgesinde Samsun'dan görevli giden arama kurtarma ekipleri, kızılay, Afad'da görev yapanlara çiçek verildi.
Samsu
nspor maça, Aykut Özer, Yunus Emre Çift, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Soner Gönül, Yusuf Emre Gültekin, Celil Yüksel, Osman Çelik, Kadeem Harris, Moryke Fofana ve Douglas Sauza(Tanque) ilk onbiri ile başladı.
Çorum FK ise, Ali Turkan, Serkan Yavuz, Erkan Kaş, Berkay Can Değirmencioğlu, Fatih Selim Solmaz, Timur Temeltaş, Ferhat Yazgan, Gökhan Karadeniz, Hurşit Taşçı, Suat Kaya ve Sinan Kurumuş ile sahada yer aldı.

Karşılaşmayı Samsun Bölgesi hekemlerinden Yakup Bakır yönetti. Yardımcılıklarını Coşkun Yalçın, Ogün Keleş yaptı. Müsabakanın 4. hakemi ise Teksen Eker görev yaptı.
Maçtan Önemli Dakikalar
10.dakikada gelişen Çorum FK atağında Timur Temeltaş’ın şutu kaleci Aykut’ta kaldı.
15.dakikada Samsunpor’un Celil Yüksel ile kullandığı serbest vuruşu kaleci kurtardı.
32.dakikada gelişen Samsunspor atağında Soner Gönül’ün şutu kaleciden döndü.
37.dakikada sol taraftan gelişen Çorum FK atağında Hurşit Taş’ın şutunu kaleci Aykut kornere gönderdi.
45.dakikada Samsunspor’un sol taraftan kullandığı köşe vuruşundan gelen topa kafa vuran Dauglas Tanque meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
64.dakikada gelişen Samsunspor atağında Osman Çelik’in şutu kaleciden döndü.
68.dakikada gelişen Samsunspor atağında Laura orta sahadan aldığı top ile birkaç oyuncuyu geçerek kaleci ile karşı karşıya kalarak gol attı. 2-0
81.dakikada gelişen Samsunspor atağında Ahmet Sağat’ın şutu kaleciden döndü.
82.dakikada gelişen Samsunspor atağında Ali Kaan’ın karşı karşıya şutu kaleciden döndü. Dönen topa Ahmet Sağat’ın şutu ağlarla buluştu.3-0
85.dakikada gelişen Samsunspor atağında Soner Gönül’ün şutu kalecide kaldı.
90+2.dakikada gelişen Samsunspor atağında Soner Aydoğdu’nun şutu kaleciden döndü.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum