Deplasmana Gi de mi yo ruz!...

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Samsun’u temsil eden tek takım olan “Samsun Basketbol İhtisas Spor Kulübünden yapılan açıklamada, 14 Aralık Salı günü İstanbul’da oynanacak müsabakaya gidemeyeceklerini açıkladı.

Deplasmana Gi de mi yo ruz!...
08 Aralık 2021 - 20:08 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 - 20:21
Samsun Basketbol İhtisas Spor Kulübünün açıklamasında;  Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Samsun’u temsil eden tek takım olan “Samsun Basketbol İhtisas Spor Kulübü, 14 Aralık Salı günü İstanbul’da oynanacak müsabakaya gidemeyecek.
Kulüp Genel menajeri Nilüfer Aydoğan tarafından yapılan açıklamada; “14 Aralık günü İstanbul deplasmanında müsabakamız var. Deplasman maliyeti 7.000 TL ancak o kadar paramız yok, 9 deplasmanımız kaldı, onca emeğimize yazık olacak, şehrin bürokratları, iş insanları neden sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek olmaz anlayamıyoruz” dedi.

Sosyal medya hesaplarımızdan şehrin önde gelen bürokrat ve iş insanlarına çağrı yaptık, beklediğimiz rakamlar o kadar küçük ki, 13 genç kız sporcunun geleceğine dokunmak bu kadar basitken, bu sahipsizlik bizleri üzüyor diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum