Demokrasi istiyorsak STK'lar ile birlikte yol almalıyız!

İlkadım İlçe Teşkilatı, STK’lar Dernekler ve Meslek Örgütleri ziyaretlerine devam ediyor.

Demokrasi istiyorsak STK'lar ile birlikte yol almalıyız!
25 Ocak 2021 - 15:02
Deva Partisi Samsun İlkadım ilçe teşkilatı, toplumsal sorunları bağımsız şekilde ele alarak, kamuoyunu bilgilendiren, aydınlatan ve buna yönelik öneri sunan kuruluşları önemsiyoruz. Partimiz kendisini sağcı-solcu, liberal ya da sosyal demokrat olarak tanımlamıyor. Bu sebepten dolayı biz her kesimin görüşlerine açığız. STK’lar, meslek örgütleri, gençler, basın ve en önemlisi esnaf. Demokrasi istiyorsak, bu kavramlarla birlikte yol almalıyız. Partimiz bunun için yola çıktı ve bizler de Demokrasi Ve Atılım Partisinin ilkadım ayağı olarak partimizin bu görüşleri ışığında ilerleleyeceğiz ifadelerini kullandılar.
İlçe Başkanı Ender Çıkla; “Demokrasi ve Atılım Partisi olarak, demokrasinin sadece seçimlerden ibaret olamadığının farkındayız. İlkadım ilçe teşkilatı olarak demokratik hayatın önemli unsurları STK’lar ile güçlü bir iletişim sağlamak, önem verdiğimiz bir konu. Bu kapsamda İlimizin ve ilçemizin derneklerini ve meslek örgütlerini ziyaret ediyoruz. Karşılıklı görüş alışverişleri yaparak, yıllardır süregelen problemlerin kesin çözümleri noktasında planlamalarımızı yapıyoruz. STK’ larımıza misafirperverlikleri için çok teşekkürler ediyoruz. Deva kadrolarının sahada tepki görmeden oldukça güzel karşılanıyor olmasının gururunu yaşıyoruz. Nasıl ki genel başkanımız Ali Babacan  41 ilde gerçekleştirdiği her görüşmede, her esnaf ziyaretinde büyük bir sevgi ve umutla karşılanıyor bizler de aynı etkiyi İlkadım’ın her sokağında, her caddesinde görüyoruz. Dinlemek, dinlediklerimize çözüm üretmek ve deva olmak için gayretimiz ve azmimiz her geçen gün artarak devam edecek” dedi.
Deva Partisi İlkadım İlçe Teşkilatı, Samsun Esnaf Odaları Birliği, Kavak Dernekler Federasyonu, İlkadim Kavaklılar Derneği, Samsun Umum Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Körler Eğitim ve Kalkındırma Derneği ziyaretleri gerçekleştirdi. Teşkilat, toplum arasında doğabilecek sorunlara çözüm sağlamak gibi konularda önemli sorumluluk alan her stk, dernek ve odalar ile bu sorumluluğu paylaşmak için ziyaretlerine devam edecek.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum