Delegelerin Tüm Oylarını Alan Tuncay Erden Genel Başkan Seçildi

Ankara’da gerçekleşen ve yoğun katılımın olduğu Türk Yerel Hizmet-Sen 7. Olağan Genel Kurulunda delegelerin oyların toplayan Tuncay Erden Türk Yerel Hizmet-Sendikasının Genel Başkan seçildi.

Delegelerin Tüm Oylarını Alan Tuncay Erden Genel Başkan Seçildi
23 Şubat 2022 - 11:03
Başkan Tuncay Erden,” Daha güzel günlere, daha mutlu yarınlara ulaşmak için umudumuzu hiç kaybetmeden kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sendikalar içinde bir heyecan yaratacağız. Bunları da sizlerden aldığımız güçle başaracağız. Herkesin gıptayla baktığı, güçlü yapı olacağız” dedi.
Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmetler Sendikasının Ankara'da gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurulunda Türk Yerel Hizmetler-Sen Samsun Şube Başkanı Tuncay Erden Genel Başkan olarak seçildi. Tek listeyle gidilen genel kurulda kullanılan oyların tamamını alan Genel Başkan Tuncay Erden,” Sendika çalışanların, emekçilerin evidir, yuvasıdır. İşçilerimizin altında güvenle toplanacağı kutsal bir çatıdır. Birliktir, beraberliktir. Hepimizi bağrına basan, çocuklarımızın rızkını alın terimizi emanet ettiğimiz güvencemizdir. Ortak bir kaderi paylaşmaktır. Geleceğe güvenle bakmaktır. Huzur duymaktır. İşte bu sabah sizlerin karşısına, evimizin, sendikamızın bizlere sağladığı huzur ve güvenle geldik. İçimizdeki iş aşkı ve yüreğimizdeki adanmışlıkla buradayız. Sizleri, yeni bir başlangıcın heyecanıyla, bu serüveni yaşatan ve büyüten ülkemin dört bir yanından gelen siz yürekli ve fedakar insanları bir arada görmenin mutluluğuyla ve sizlere başkanlık etmiş olmanın onuruyla selamlıyorum. Ne mutlu bana ki, Türk Yerel Hizmet-Sendikasının yükselen yıldızının ışığı altındayım. Bundan sonra, ülkemizin geleceğinin büyük ölçüde şekilleneceği bu çok önemli süreci hep birlikte yaşayacağız. Yeni yönetim biçiminin adı ne olursa olsun, biz Türkiye sevdalıları için önemli olan, Anayasamızda da ifade edildiği gibi demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin ve Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet yaşamasıdır” dedi.
Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Tuncay Erden’in yönetim şu isimlerden oluştu;
Genel Başk. Tuncay Erden
Genel Başk. Yard. (İdari) Alpaslan Gün
Genel Başk. Yard. (Mali İşler) Mehmet Demir
Genel Başk. Yard. (Teşk.) Ramazan Karakuş
Genel Başk. Yard. (Mevz.) İbrahim Tabakoğlu
Genel Başk. Yard. (Dış İlişk.) Abdullah Yüksel
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum